Dneska zatĂm žádnĂ˝ tip, ale jsou to pomÄ›rnÄ› zajĂmavĂ© duely, tak jen nÄ›co napĂšu:
Těžko odhadnout prĹŻbÄ›h tĂ©hle soutěže. Pokud to nÄ›kdo nevĂ, hraje se 4x kaĹľdĂ˝ s kaĹľdĂ˝m, ve hĹ™e je tedy ještÄ› 36 bodĹŻ. Boleslav má ztrátu 7 bodĹŻ na Kladno, coĹľ by si Kladno za normálnĂch okolnostĂ mÄ›lo pohlĂdat (k tomu se dostanu pozdÄ›ji v tipu). MoĹľná to Boleslav zkraje soutěže zkusĂ, ale pokud neuspÄ›je Ĺ™eknÄ›me v prvnĂch tĹ™ech kolech, bylo by bláznovstvĂ nevyuĹľĂt šlechetnou nabĂdku našeho hokejovĂ©ho svazu, kdy se poslednĂ tĂ˝m Extraligy mĹŻĹľe v klidu pĹ™ipravit na play-off, kterĂ© zaÄŤĂná doma proti vĂtÄ›zi nároÄŤnĂ©ho play-off 1. ligy. Na ÄŤtyĹ™i zápasy. OsobnÄ› tomu Ĺ™Ăkám "polouzavĹ™ená liga".
Znojmo - Kladno
LetošnĂ Kladno uĹľ nevisĂ ani tolik na Paterovi s Procházkou, ale pĹ™edevšĂm na vycházejĂcĂ hvÄ›zdÄ› ÄŤeskĂ©ho hokeje Miroslavovi KopĹ™ivovi. Ten letos odchytal fantastickĂ© zápasy a (pro mne pĹ™ekvapivÄ›) si dokonce vyslouĹľil pozvánku do reprezentace. Tam vĂ˝bornÄ› debutoval, ale Ĺ vĂ©dskĂ© hokejovĂ© hry byly hodnÄ› krutĂ© - sice za dÄ›ravou obranou, ale pĹ™esto 2 zápasy, 11 gĂłlĹŻ. NáslednÄ› v lize 2 gĂłly ve Varech, 5 doma od PlznÄ› a 7 ve VĂtkovicĂch. Dva dalšà zápasy byly dobrĂ©, ale v tÄ›ch zápasech uĹľ soupeřům o moc nešlo. Proti se do branky postavĂ brankář, kterĂ˝ si zasloužà opravdovĂ© absolutorium: Jiřà Trvaj. NesmĂrnÄ› spolehlivĂ˝, chytá tĂ©měř kompletnĂ sezĂłnu, klidnĂ˝, opora muĹľstva. V brance tedy Ĺ™eknÄ›me 50:50, vyrovnanĂ© vidĂm i oba tĂ˝my. Loni bych si s chutĂ zahrál under, ale Znojmo letos hraje doma vĂc otevĹ™enÄ› - a vĂc vyhrává. MyslĂm si, Ĺľe neprohraje ani dnes, ale ta remĂza tam hodnÄ› strašĂ. Za stávajĂcĂ kurs to hrát nebudu, jedinÄ› kdyby ho zase Pinny na poslednĂ chvĂli zvedla (na hodnotu > 1,95).
Budějovice - Boleslav
ChtÄ›l jsem si zahrát Boleslav a jsem pĹ™esvÄ›dÄŤenĂ˝, Ĺľe hodnota je na jejĂ stranÄ›. Ale kdyĹľ se podĂvám na kvalitu kádrĹŻ, vĂ˝kony BudÄ›jovic pod trenĂ©rem TlaÄŤilem a urÄŤitou rivalitu, která vznikla po incidentu s Cháberou a Posmykem, nemyslĂm si, Ĺľe to BudÄ›jky dneska podcenĂ. Je tam obrovská frustrace, ale ta mĹŻĹľe bĂ˝t i ku prospÄ›chu vÄ›ci. Naproti tomu šance Boleslavi jsou spĂš teoretickĂ© a i to je v hlavách hráčů. Nakonec to tedy hrát nebudu, ale rozhodnÄ› bych nehrál BudÄ›jky za ten pidikurs.
GL všem
|