Nr - SBA tip +5,5
Nitrania sice obmenili cez prestavku kader, ale ze by sa vyrazne oslabili to povedat nemoĹľno. Stratu Hranacau urcite bude citit hlavne pri rozhravke a presilovych hrach. Zajac v Nr toho moc neodohral takze jeho odchod by som nejak nepovazoval za oslabenie. Do obrany sa vsak vracia po zraneni Vyborny. Ofenziva sa ale podla mna navratom zraneneho Kmeca a prichodom Vozdeckeho vyrazne posilnila. Nr by tymto mala postavit styri vyrovnane utoky.
Slovanisti si myslim ze tiez maju vacsie problemy v defenzive. Ofenziva vyzera dobre a pocitam ze dnes v Nr (nejake) goliky nastrielaju. Tiez sa viac priklanam k vitazstvu hosti, ale na Slovan sa zas vzdy dokazu domace muzstva vyhecovat. A myslim ze nitrania s dobitymi baterkami budu velmi neprijemny. Preto volim tip over 5,5, ktory mi zda lepsi ako cista 2 vzhladom na podobnost kurzov.
LM-ZA under 5,5
tento zapas by som hral proti davu...ako tu uz bolo spomenute ZA by mohla prekvapit u mna vsak opatrnejsie aj s remizovou poistkou. Na under vsak kurz 2,37 a to musim skusit. Sterbak je znami svojou defenzivnou taktikou a s nou by mohol uspiet aj v LM. S domacimi sa totiz podla mna ZA nemoze pustit do otvoreneho boja, nakolko korculiarsky a rychlostne je na tom LM lepsie. ZA by mala nastuopit s novym brankarom, ktory sa urcite bude chciet predviest trenerom v co najlepsom svetle. Navyse ani Falter na domacom lade nezvykne vela inkasovat.
|