K tÄ›m dvÄ›ma turnajĹŻm nejmladšĂch jsem nestĂhal, byl jsem i na prodlouĹľenĂ©m weekendu pryÄŤ, ale zkusĂm to tady.
Jedná se o prvnĂ velkou akci tĂ©to vÄ›kovĂ© kategorie. Pravda, naši hráli uĹľ na turnaji v nÄ›mecku, kde skonÄŤili druzĂ, ale soupeĹ™i jako SUI, GER a SVK jsou jinde.
Turnaj se bude hrát na ĂşzkĂ©m kluzišti - pĹ™Ăprava na MS U20 za moĹ™em (Kanada). MezitĂm probÄ›hne ještÄ› jeden pĹ™ĂpravnĂ˝ turnaj ve Finsku.
Dnešnà zápasy:
RUS - FIN
Rusáci dojedou komplet - i s mladĂ˝m talentem ÄŚerepanovem (jiĹľ spoluhráč se svĂ˝m vzorem - Jágrem). FinovĂ© pĹ™ijedou v prĹŻmÄ›rnĂ© sestavÄ› a s Rusáky se za normálnĂch okolnostĂ nemohou měřit. KouÄŤ sbornĂ© bere turnaj dle svĂ˝ch slov velmi vážnÄ›. ChybÄ›t nebudou ani dalšà hráči, kteřà loni na MS U18 vybojovali zlato - Petrov, ÄŚudinov a SeleznÄ›v (ten se mi moc lĂbil).
RUS 1 1,55 Fortuna 5,5/10.
CZE - SWE
TrenĂ©r SĂ˝kora zaĹ™adil do sestavy i krajánky, kteřà odloĹľili svĹŻj odlet právÄ› kvĹŻli tomuto turnaji. Naši aĹľ na pár zranÄ›nĂ˝ch nastoupĂ komplet, s tĂm, Ĺľe je tam cca 8-10 hráčů o rok mladšĂch. MyslĂm si, Ĺľe to z hlediska kontinuality a provázanosti mládeĹľnickĂ©ho hokeje nenĂ na škodu. Za švĂ©dy bude bojovat druhá garda! Elita byla min. mÄ›sĂc na soustĹ™edku v Lake Placid a trenĂ©r je tedy chce nechat odpoÄŤĂvat a takĂ© vyzkoušet novĂ© hráče. Hrád nebudou ani skvosty loĹ
|