tak dnes nepĹ™ispÄ›ju, pĹľe jsem byl v PardubicĂch na hokeji.
V prvnĂm zápase se mi lĂbil sympatickĂ˝ vĂ˝kon SlovákĹŻ, ale slabinĹŻ vidĂm hlavnÄ› v brankáři. PrvnĂ gĂłl Ĺ vĂ©dĹŻ padl po jeho chybÄ›, kdyĹľ v pĹ™esilovce se snaĹľil urychlit rozehrávku aniĹľ by se podĂval kam vĹŻbec rozehrává. NavĂc veškerĂ© stĹ™ely vyraĹľel pĹ™ed sebe, kde je potĂ© stěžà pokryl. Ale abych jen nepsal to špatnĂ©, tak musĂm ocenit zvednutĂ za stavu 1:3, kdy dvÄ›ma rychlĂ˝mi gĂłly vyrovnaly na 3:3. BohuĹľel potĂ© v pĹ™esilovĂ© hĹ™e se ukázolo co pro Ĺ vĂ©dy znamená Patrik Berglund a po jeho akci dali švĂ©dovĂ© rozhodujĂcĂ gĂłl utkánĂ. tento hráč s ÄŤĂslem 15 a vysokou postavou a pĹ™edevšĂm svĂ˝m stylem hry, kdy ustojĂ kaĹľdĂ˝ kotouÄŤ, vyÄŤnĂval nad ostatnĂmi. je to pan hokejista.
V druhĂ©m zápase nastoupili naši proti vĂ˝bÄ›ru Kanady a v prvnĂ tĹ™etinÄ› to byl od našich mladĂkĹŻ vynikajĂcĂ hokej, kterĂ˝ plynul pĹ™edevšĂm z pĹ™esilovĂ˝ch her, ale ty na druhou stranu plynuly z pĹ™edevšĂm z našeho vĂ˝bornĂ©ho bruslenĂ. BohuĹľel jsme pĹ™esilovĂ© hry nevyuĹľily a ve druhĂ© tĹ™etinÄ› uĹľ pĹ™evzali otěže mladĂci z Kanady, kteřà svou pĹ™esilovou hru vyuĹľili. Ve tĹ™etĂ tĹ™etinÄ› jsme inkasovali dost nešťastnĂ© gĂłly a zaslouĹľenÄ› jsme podlehli, ale rozhodnÄ› jsme pĹ™edvedli bojovnĂ˝ a sympatickĂ˝ vĂ˝kon, stejnÄ› tak jako Slováci proti Ĺ vĂ©dĹŻm, i kdyĹľ jsme v obou duelech tahali za kratšà konec.
MoĹľná, Ĺľe to patřà do jinĂ© sekce, ale on uĹľ si s tĂm metall poradĂ, Ĺľe???
_________________ Nekonečná malost bývá provázena nekonečnou pýchou (Voltaire)
|