celkom sa mi dnes pacia tripovy Islanders na VZ
islanders sa mi pacia, aj ked proti svojim hram nerad, bolo by asi dobre keby siel do brany Turco, lebo tomu vysiel posledny zapas, ale predtym dva nic moc, jedenast golov je na brankara jeho kvalit dost a v Dallase si uz aj vrabci suskaju, ze mozno bude nova brankarska jednotka, uz pred sezonou sa spekulovalo o tom ze by Turco v priebehu sezony mohol odist, lebo Smith by ho mohol zastupit a posledne zapasy tomu nasvedcuju
zatial vsak Dallaske noviny pisu len, ze trener Tippett sa rozhodne podla dopoludnajsieho treningu komu da prilezitost, cisla hovoria jasne pre Smitha, na galaxii dnes vraveli v magazine ze Turco vcera nechytal kvoli zraneniu co je podla mna somarina, lebo som o nom nic nenasiel
Dallas dnes bez Mattiasa Norstroma a Jere Lehtinena, hlavne ten druh je citelna strata, kedze patri medzi najlepsich defenzivnych utocnikov v lige a Dallas hra obrannym stylom, ked odolava tlaku superov, aj vcera bol pomer striel jasne pre Rangers, navyse je otazny start praveho kridla Miettinena, ktory ma natiahnute slabiny, u Isles chybaju Sim a Johson, otazny je Bates
rozhodovat by sa mohlo v presilovych hrach, kde je Dallas druhym najlepsim muzstvom s 24.1 percentami, v poslednych siedmych zapasoch dali v pocetnej vyhode sedem golov, ale na druhej strane Isles siesti najlepsi v oslabeni s 86 percentami
Guerin nebodoval v deviatich zapasoch po sebe a tak bude dolezite ako ho ubrani Matt Niskanen, ktory vcera hral uspesne na Jagra
pripajam sa k tvojmu tipu, aj ked viac by ma potesilo vitazstvo Stars, mozno by ale bolo lepsie hrat to na VZ, lebo to Hviezdy casto tahaju do OT
|