Detroit - Anaheim
tip 1
DĂ´vody pre tip
absencie v time Anaheimu ...
... sa uz prejavili na poslednych vysledkoch Ducks, ked prehrali tri z poslednych styroch zapasov na tripe
vyborna strelecka potencia Red Wings ked v poslednych piatich stretnutiach dosiahli golovy priemer 4,2 golu na zapas a dlhodobo skvela defenziva, ved vedu tabulku defenzivy celej sutaze s priemerom 2,1 golu na zapas
Montreal - Tampa Bay
Montreal sa po neuspesnom stvorzapasovom tripe vracaju na domaci lad kde ich caka reparat za posledny odohraty zapas na lade Tampy kde prehrali 1-3 a ja myslim ze aj tento krat budu domaci uspesnejsi
aj ked ine podstantne dovody, ktore by podporovali moj tip na vyhru domacich som nenasiel, verim ze dnes domaci povtrdia, ze na domacom lade neradi pustaju body
New Jersey - N.Y. Rangers
jazcom sa poslednym domacim vitazstvom proti oslabenym Caps podarilo zastavit seriu siedmich prehier v rade, o sucasnej forme dost napoveda aj nasledujuc tabulka poslednych piatich zapasov oboch dnesnych superov
skratka pokial to nejde Jagrovi, tak Rangers padaju dole a myslim ze inak to nebude ani dnes a jazci si vylamu zuby na nestarnucom Brodeurovi
Zatial odo mna tolko, pokial zostne cas tak nejake poznatky k dnesnym zapasom sem este hodim, inak bol by som rad ak by sa ku mne pridal aj niekto iny, staci aj takyto kratky pohlad na niektory zo zapasov, co by mohlo niekoho naviest na nejaky tip.