vcera z mojej strany NHL bieda, dnes sa mi pacia tieto zapasy :
Toronto/Boston over 5.5 .... tento tip sa mi paci hlavne vzhladom na Toronto, ktore patri medzi muzstva, ktore davaju najviac golov, navyse ich aj dost dostavaju, aj ked v poslednom zapase to uz bolo lepsie
Atlanta VZ .... Washington sa dostal do krizy, doplaca na zranenia, dnes je v brane Caps pisany Johnson, za Atlantu Lehtonen, ktoreho navrat po zraneni muzstvu pomohol
Carolina/Montreal over 5.5 ... ak ma defenzivny Montreal zahrat overovo, tak prave v zapasoch s muzstvami ako je Carolina, ktora to hra hore dole
Vancouver VZ ... tripova zalezitost, napriek tomu ze Kosatky sa mi svojim hernym stylom nepacia, a tomuto muzstvu neviem prist na chut od odchodu Bureho, prave oni by mohli zastavit Crosbyho a spol, Luongo v Saburin, musim skusit domacich
San Jose VZ ... Zraloci hraju v pohode, pocas tyzdna porazili najlepsie hokejove muzstvo sucasnosti, ked vyhrali v Dallase
, Buffalo by malo byt v ich silach
LAK/Phoenix over 5.5 ... vcera mi ten over nevysiel, ale dnes ma Phoenix supera, s ktorym v tejto sezone dominuje, tak ten over skusim este raz
strelci : Kovalchuk