Pohlad na dnesne zapasy z mojej strany:
Philadelphia - Atlanta
tu ocakavam jasne vĂtazstvo domaceho tĂmu ale do ostreho tipu napojdem, skor by som mozno skusil zahrat niektoreho zo strelcov Fleyers a celkom pochopitelne mi napada meno
Briere, ktorĂ˝ aj po prĂchode do tohto tĂmu dokazuje ze sa v nom skrĂ˝va velkĂ˝ talent, Ĺľe jeho vykony v Buffale neboli nahodne
Montreal - Florida
tak tu sa mi nuka tip na
under, na oboch stranach kvalitny golmani chytajuci v dobrej forme, vacsie sance na vĂtazstvo davam domacemu tĂmu ale Florida nehra zle, preto neprekvapilo by ma keby sa rozhodlo az v samostatnych najazdoch, rovnako ako tomu bolo v poslednych styroch z piatich domacich vzajomnych zapasoch Montrealu
Colorado-Calgary
tu ocakavam vĂtazstvo lavĂn a vyssĂ pocet golov, rozhodnut zapas by mal vykon niektoreho z golmanov, na zaklade papierovĂ˝ch predpokladov by to mal byt golman Flames Kiprusof, ten vsak zatial v tejto sezone nedosahuje kvality z predchadzajucich sezon a skore 3,4 je toho dokazom, na druhej strane by znova mohol zopakovat vykon z posledneho domaceho zapasu Peter Budaj, obaja superi su uspesnĂ prevazne na domacom lade, Calgary v poslednych zapasoch inkasovalo dost golov v oslabenĂ a to by mohlo nahravat utocnemu arzenalu, ktorĂ˝ je v kadri Colorada
Colorado vĂtaz zapasu
Los Angeles-Minnesota
v tomto zapase aj napriek tomu ze Wild este neprehrali, verĂm ze v tomto zapase ich seria bude pokracovat, hraju vybornu defenzĂvnu hru, obaja golmani chytaju v pohode, naopak krali dost inkasuju ich golmani obaja priemer vyse styroch golov na zapas, vzajomne zapasy rovnako vyznievaju lepsie pre Wild, viem ze kazda seria raz skoncĂ ale ta vĂtazna Minnesoty bude dnes pokracovat
Minnesota vĂtaz zapasu