25.kolo, 26. november 2009 Trenčín - Slovan o 18:00 25.kolo, 27. november 2009 S. N. Ves - Poprad o 17:00 B. Bystrica - L. Mikuláš o 17:00 Nitra - Zvolen o 17:00 Žilina - Skalica o 17:00 Košice - Martin o 17:30
Ten nazov som dnes nedal len tak, a hlavne dnes, ked sa hra jedno, z hist.pohladu, zaujimave stretnutie
TN-SLOVAN ..Pri sucasnom stave muzstiev by ma vyhra Dukly a prehra Slovana prekvapila, ale pri sucasnom stave "bordel"-ligy by ma neprekvapilo vobec, keby Dukla vyhrala. Ak sa totiz Slovan rozhodne, ze pre ligu bude lepsie, ak tam bude Dukla aj na buduci rok, tak je najvyssi cas Duklu podrzat..... Tento zapas dnes na tiket nepatri, aj ked favorit je jasny...
Ostatne doplnim asi slovom zajtra, dnes len predbezne: SNV-PP ..ukrosske derby...SNV zacina mat svoje problemy, hlavne hracske, kt. sa predpokladali uz pred sutazou, PP v 1. stvrtine ligy velka spatenka, v druhej stvrtine obrat o 180°. V SNV vymenili teraz trenerov, vymenili pana Nikoho, za pana Nikoho..prichadzaju do muzstva novy hraci z BBa MT, kt. nikto nikde nepotrebuje, domaci mlady a nadejny mladici, ktori boli nedavno este majstri juniorky v SR na SEX fyzicky nemaju a nestihaju .Aj SNV fans sa zacinaju, pre mna z nepochopitelnych dovodov obracat k muzstvu chrbatom....podla JPP sa zacinaju v SNV riesit aj financie hracov, samoze smerom dole..a ked sa siha hracom na platy... paradoxne SNV pred nedavnom ziskala nejakeho hlavneho, ci generalneho sponzora, ..nejake Okna cico.. PP pred sezonou avizoval ohromne financne problemy, momentalne to vyzeralo skoro tak, ze chcel utocit skoro az na celo tabulky....Nastastie pre PP prisla doma prehra s BB v predlzeni po 7mich vitaznych zapasoch a hned nato prehra v predohravke v SI. A sme doma, sme v realite znova....Myslim, ze nebude od veci v tomto zapase zahrat Xku, ktora by sa hodila vsetkym akterom tohto stretnutia. V 1. stvrtine sice SNV dokazala v PP vyhrat, ale momentalne je situacia uplne ina....
NR-ZV pre mna zapas a tip kola na 2ku
ZA-SI tip 2
KE-MT tip 1
|