Czech Republic – Finland
10.2.2007 12:00
Tak se musĂm pĹ™iznat, Ĺľe kurs u Expektu mÄ› dost pĹ™ekvapil (2.15) v kamenkách je kolem 2.0, ale Expekt šel výše. Já volĂm ML sázku.. Naše jsem vidÄ›l v souboji se Ĺ vĂ©dy a byli dost špatnĂ. PomalĂ na puku, souhra vázla a ani Trvaj se mi nezdál nijak jistĂ˝. NavĂc mi pĹ™ipadli nÄ›kteřà hráči, Ĺľe jsou snad v repre omylem, obranná hra se mi tedy nelĂbila vĹŻbec, Ĺ vĂ©dovĂ© si ÄŤasto s našimi obránci dÄ›lali, co se jim lĂbilo. VěřĂm, Ĺľe si naši vezmou ponauÄŤenĂ, ale i tak mi nepĹ™ijde, Ĺľe by jsme mÄ›li nÄ›jakĂ© velkĂ© šance v dnešnĂm zápase. Najednou po vysokĂ© prohĹ™e byl zapomenut i vĂ˝sledek 1:1 z přáteláku jen o pár dnĂ dĹ™Ăve. NevĂm moc o hráčĂch finskĂ©ho vĂ˝bÄ›ru, kteřà pĹŻsobĂ v domácĂ lize, ale majĂ ve vĂ˝bÄ›ru i velice kvalitnĂ hráče, kteřà pĹŻsobĂ ve Ĺ vĂ©dsku. UrÄŤitÄ› mezi elitu patřà Tomi Kallio, Esa Pirnes a Janne Niskala, ale jsou tam i dalšĂ, kteřà ve svĂ˝ch klubech hrajĂ velmi dobĹ™e. Mezi jinĂ˝mi Pistola v HV71 nebo Bergenheim teÄŹ hraje vĂce neĹľ slušnÄ› ve FrolundÄ› a takhle bych mohl jmenovat dĂ©le..
Na mÄ› náš vĂ˝kon proti Ĺ vĂ©dsku vĹŻbec nezapĹŻsobil a dnes pĹ™ijde na Ĺ™adu dalšà severskĂ˝ soupeĹ™. FinovĂ© majĂ zajĂmavĂ˝ vĂ˝bÄ›r a pĹ™ecejen si myslĂm, Ĺľe o nÄ›co lepšà neĹľ náš celek.
Tip Finsko ML k. 1.7(Fonbet) 5/10
|