Almtuna – Sodertalje
9.2.2007 19:00
Dnes se v rámci Allsvenskanu stĹ™etnou Almtuna a Sodertalje. Pro mÄ› osobnÄ› je těžkĂ© koukat na moĹľnĂ©ho vĂtÄ›ze, protoĹľe domácĂ doma hrajĂ doopravdy slušnÄ› a patřà mezi lepšà celky Allsvenskanu, ale celkovÄ› jsem psal, Ĺľe majĂ internĂ problĂ©my, kterĂ© nejsou ještÄ› ĂşplnÄ› vyĹ™ešeny. PoslednĂ zápas jsem tady psa a Vaxjo bohuĹľel nedokázalo dát gĂłl, to se pak těžko vyhrává. V souÄŤasnĂ© dobÄ› jsou domácĂ na 6. mĂstÄ› s náskokem dvou bodĹŻ na osmou pĹ™ĂÄŤku, takĹľe na play-off je ten náskok minimálnĂ. PoslednĂ zápasy navĂc dopadajĂ dost nĂzko. PoslednĂ zápas Vaxjo 1:0, na Bjorkolvenu 0:2, ale to uĹľ jsem psal, Ĺľe v zápase nemÄ›li takĹ™ka od začátku šanci. PĹ™edtĂm zápas s Arbogou, to je skoro zbyteÄŤnĂ© o tomto neco psát.
Dne se pĹ™edstavĂ proti Sodertalje, kterĂ© pomýšlĂ na hru v baráži o Eliteserien a tak se dá oÄŤekávat zajĂmavĂ˝ souboj. HostĂ© vĂ©vodĂ tabuilce Allsvenskanu a v souÄŤasnĂ© dobÄ› majĂ hostĂ© náskok 11 bodĹŻ na 4. mĂsto, tudĂĹľ majĂ nakroÄŤeno do baráže o Eliteserien. Sodertalje rozhodnÄ› nenĂ tĂ˝mem, kterĂ˝ by pĹ™ijel ven a hrál otevĹ™enou honiÄŤku se spoustou branek. V poslednĂch zápasech navĂc na Hammarby vyhráli 2:1, na Leksandu 2:1pp nebo na Sundsvallu 0:2. Dnes nastoupĂ na ledÄ› Almtuny a tady takĂ© neÄŤekám žádnou pĹ™estĹ™elku.
Oba kádry nastoupĂ oproti poslednĂm zápasĹŻm v nepozmÄ›nÄ›nĂ˝ch sestavách, takĹľe žádnĂ© novĂ© zranÄ›nĂ ÄŤi absence. Almtuna má def. hru na velmi slušnĂ© Ăşrovni, smÄ›rem dopĹ™edu je to však horšà a hostĂ© ze Sodertalje nikdy nehráli na hodnÄ› branek, navĂc se nemajĂ extra kam hnát, baráž je tady co by dup..
Tip Under 5.5 k. 1.97(Pinancle) 4/10
|