Asi je zbyteÄŤnĂ© dávat kaĹľdĂ©mu jeden topic, protoĹľe sám nejsu schopnĂ˝ ke fšemu nÄ›co psát a zatĂm se neobjevil nikdo, kdo by nÄ›jak pĹ™ispÄ›l svou troškou do mlĂ˝na.
Dneska se nám pĹ™idalo Eurochallenge! ObecnÄ› se dá Ĺ™Ăct, Ĺľe mÄ› moc zápasĹŻ neuchvátilo, jen snad bych mÄ›l co Ĺ™Ăct opÄ›t k turnaji v Mostu.
15:00 RUS´18 - FIN´18 2,20-4,50-2,30
18:30 SWE´18 - USA´18 2,80-4,60-1,85
TakĹľe ohlednÄ› AmĂkĹŻ - za ten kurz je naprostĂ˝ nesmysl je hrát, bude to vyrovnanĂ© utkánĂ a o nÄ›co vÄ›tšà dĹŻvÄ›ru ve mÄ› budĂ Ĺ vĂ©dovĂ©! KaĹľdopádnÄ› ani o nich nejsu na tolik pĹ™esvÄ›dÄŤen, to Ĺľe AmĂci pouze remizovali s Finy nic neznamená, jsou to stále AmeriÄŤanĂ© a jak je známo, mĹŻĹľou hrát prd a pak se v nÄ›jakĂ©m zápase proti hodnÄ› silnĂ©mu tĂ˝mu, kterĂ©mu to aktuálnÄ› šlape, ÄŤapnou. TakĹľe NB, popĹ™. Ĺ vĂ©dy na crazy wild.
A Rusáci - nečekám, že bude kurz dropovat, když zůstal i ten na Švédy fčera. Doufal sem f podobný kurz a sázka na Rusáky se mi zamlouvá. Ofšem potřebuju ještě sehnat zdroj z Ruska a něco si pozjišťovat, abych to mohl dát sem jako tipa, snad se mi podařà ho dnes nakontakovat!
==============================================
Z Eurochallenge jsou fšechno malé kurzy, Dánsko - Norsko sem nijak důkladně neprocházel, ale přijde mi to vyrovnaný zápas. Fčera sem procházel zápas Francie - Itálie a výhra žabožroutů za 1,85 je na hraně, ale fair.
==============================================
A nakonec turnaj Vlada Dzurillu 18-tek na Slovensku! Potvrdil se fÄŤera hodnÄ› nĂzko poloĹľenĂ˝ kurz na Slováky jako nesmyslnĂ˝, dnes bych z podobnĂ˝ch dĹŻvodĹŻ nehrál USA´17 proti Ĺ vĂ˝carĹŻm - o tÄ›ch sem psal fÄŤera.
|