Frolunda – Skelfetea AIK
25.01.2007 - 19:00
Dneska předpokládám, že se spousta lidà naveze do Frolundy. Je to zatraceně důležitý zápas pro Frolu, ale na druhé straně i pro Skelfeteu.
Frolunda má teÄŹ za sebou pár slušnĂ˝ch vĂ˝sledkĹŻ, Malmo – Linkopings – Lulea naposled. PoslednĂ zapas vyhrali na Luleou, i kdyĹľ chybÄ›l Nicklas Andersson, coĹľ je dĹŻleĹľitĂ˝ ÄŤlánek Froly. Tenhle zápas mĹŻĹľe Frole pomoci k tomu bodovÄ› svĂ©ho dnešnĂho soupeĹ™e dohnat a tak o motivaci bude urÄŤitÄ› jasno..
Skelfetea má teÄŹ taky velmi solidnĂ vĂ˝sledky, ale musĂme se na to podĂvat taky tak, Ĺľe vÄ›tšinou byly doma. Z poslednĂch pÄ›ti zápasĹŻ ÄŤtyĹ™i vyhrála, ale tši jak jsem psal doma a z toho dvakrát proti Malmo, coĹľ za dobrĂ˝ vĂ˝sledek nijak nepovaĹľuji.
Dnes jsem se pro Frolundu rozhodl i já a pravdÄ›podobnÄ› splynu s davem, ale je to ovlivnÄ›no i faktem, Ĺľe hostĂ© majĂ pÄ›t hráčů mimo. Andrej Nedorost, Tomas Larsson, Fredrik Oberg, Marcus Kristoffersson a Dave Stathos jsou out. U stathose nevĂm jak to je pĹ™esnÄ›, ale Dahlberg se ukázal v poslednĂm zápase slušnÄ›. Zkušenost v tĂ˝mu Skelfetey zĹŻstává, ale i tak pĹ™i pohledu na ten seznam bude muset Skelfetea zalepit dĂru nÄ›jakĂ˝m mĂ©nÄ› zkušenĂ˝m playerem.
Jak jsem jiĹľ napsal, tento duel je velmi dĹŻleĹľitĂ˝ pro obÄ› strany, ale Frolunda by mÄ›la pĹ™ecejen mĂt dnes navrch a potvrdit stoupajĂcĂ formu. V poslednĂch zápasech si Frolunda i s chutĂ zastĹ™Ălela, snad se vrátila pohoda do tĂ˝mu a dnes seberou všechny body. DĹŻvÄ›ru nechci nijak pĹ™ehánÄ›t, pĹ™ecejen to je boj o play-off a kurz by mohl bĂ˝t vyššĂ. Jak jsem ale jiĹľ jednou tady napsal, vĂ˝sledky Frolundy jsou letos jak podle sinusoidy!
Tip Frolunda 1.75(Betway) 4/10
|