Zdravim Te priteli!
Jsem rad, ze jsi otevrel toto tema, protoze i me zajima nazor ostatnich na tuto polemiku. Delsi cas jsem premyslel, zda-li dale postupovat ve starych slepejich, ci zkusit novou strategii. Nakonec jsem se rozhodl, ze zvolim novy pristup, ktery me bude cinit vice zodpovednym. Do teto chvile, jsem si psal, kdy se mi zachtelo a spise jsem si nechaval sve picks pro sebe. Tim jsem ale nebyl nikomu prospesny. Rozhodl jsem se, ze bych rad publikoval uplne vsechny picks, do kterych se poustim a dal tak ostatnim moznost se rozhodnout, zda-li jim stoji za to investovat finance do osvedcenych picks, ci nikoliv. Psal jsem, ze i pro me to je zkouska, jak velkou reputaci ci povest jsem si zatim vybudoval. Vse se ukaze postupem casu. V zahranici se z toho stal fenomen a Ti pravi profesionalove si tim vydelavaji.
Odkaz, ktery jsi tu uvedl je malicko zavadejici. Odbornici zde skutecne publikuji free picks, ale jak lze videt, hlavni picks, o kterych jsou presvedceni vetsi duverou si samozrejme musime od nich kopit. Kolikrat se cena vysplha az na $40 bez navratu vkladu! Pokud tedy rozhodneme investovat tuto castku, ani zde nemame zarucenou vyhru. Myslim, ze je to tema na dlouhou rozmluvu. Myslim, ze pokud clovek vidi dobreho cappera, kteremu se prave dari a jeho stats jsou prokazatelne, navic vi, ze ten dotycny se v businessu pohybuje uz nekolik roku v kuse, melo by to jeho duveru posilit. Podle meho nazoru je to jen otazka casu, kdy se Cesko-Slovenska populace tomuto trendu prizpusobi a bude ho vyuzivat. Jen jim musime ukazat cestu a spravnym zpusobem nadopovat. Cesta to nebude urcite lehka, ale nekdo nekde zacit musi.
Mam sveho oblibence a velky vzor v jednom na Americke scene. Kazdy den navstevuji jeho stranku a vzdy si rad poslechnu, co rika. Sleduji vsechny sceny, nekolik for, kde mam sve oblibence, na ktere se lze spolehnout. Myslim, ze cesta na nasem trhu je jen jedna. Podavat stabilni vykony, prokazatelne, hmatatelne a malicko se naucit duverovat. Protoze, co si budeme povidat a to vim z vlastni zkusenosti, byly casy, kdy jsem neduveroval ani tem nejlepsim. Coz je vsechno ale historii. Jedinec sam o sobe nemuze obsahnout vsechno. Denne se kolikrat hraje 12 zapasu a vedet o kazdem uplne vsechno je takrka nemozne. Proto se kolikrat stane po prochazeni zprav a for, ze nekdo vyzdvyhne ten spravny fakt, ktereho jsme si my nevsimli. Ktery nam dava smysl a ten musime nasledovat. A pokud zrovna vidim, ze capper ma 12:0 run, nedokazu si predstavit jedineho cloveka, kdo by si nerekl, jsem s Tebou, budu Te nasledovat, dokud neprijde cold streak.
Sam zustavam pozitivni, pozitivne naladeny. Vim, ze pokud se mi bude darit, nebudu mit nouzi o priznivce. GL vsem pratele, doufam, ze se diskuse malicko rozhybe a budeme znat vice nazoru a pohledu!
|