OK, tak tedy k tomuto tematu napisu taky svuj nazor...
Jakykoli clovek, ktery prodava "sve" tipy, je pro me znamkou toho, ze si na sebe nedokaze sam vydelat a me, jakozto dlouhodobeho (a bez narazky zkuseneho) sazkare tento postup urazi. At jsem sebevice uspesny, nemam potrebu tipy prodavat.
A ted k Lucaashovi:
Proc bych si mel od tebe kupovat tipy? Sam tady prohlasujes, ze sve tipy zakladas pouze na informacich, ktere najdes na netu. Nemuzu od tebe ocekavat zadny 100% zapas, neco dohodnuteho. Platit nekomu jen za to, ze ma urcite obdobi zrovna uspesne? Navic tady argumentujes tim, ze chces "pomoct" ostatnim... promin, ale pomoc tipu "za 1800kc dostanes tip, ktery MOZNA vyjde" - tomu muze verit jedine nejaka chudinka. Jedine stesti je, ze techto naivnich chudinek je a bude porad hodne. Chces se podelit o sve informace? Chces nekomu pomoct? Tak to nekam napis! Tva hlava ti urcite rekla, kterou z moznosti si vybrat - byt hrdina u kamaradu, ze mas odvahu prodavat to, ceho se vsude vali hromady a staci to jen zvednout, a zaroven byt kasparek u zkusenych tiperu (ci druha moznost, ktera ti urcite ted viri v hlave).
Je mi lito lidi, kteri veri v to, ze nakupovani tipu z nich udela milionare... a jeste vice je mi lito lidi, kteri tyto tipy prodavaji. Behem setiny vteriny mi ma hlava rika, ze GL ti nepopreju ani nahodou... popreju ti akorat co nejmene chudinek, ktere tomuto budou verit. To at uz si radeji koupi ultrasuper plotynku na vareni za Xtisic.
|