Sazka
VC USA - MOTOGP - 5.7. (uzávierka 4.7. 23:00)
Dovizioso, Andrea - Edwards, Colin 1 1,75 + Rossi, Valentino - Pedrosa, Daniel 1 1,22 =
2,13 7/10 KONeodpustim si tip pred kvalifikaciou ale po 2treningoch.Je zalozeny na duele Doviziosa s Edwarsom.Edwards mal po dobrom vykone v Assene plno sebadovery na zavod doma (
http://www.motogp.sk/index.php?command= ... nokid=1120) ked sa vyjadril (rovnako ako Vermeulen) dokonca o posrtaveni na podiu.Ja to nevidim vobec realne a to z 2dovodov.Napriek tomu ze je to "doma" tak Edwards tu uspel len v r.2005 (2.m.),potom mal postupne 9.,11. a minuly rok dokonca 14.m. a teraz v prvom treningu az 9.m. o 0,4s za siestym Doviziosom a druhom 7.m. o 0,2s za piatym Doviziosom.
V tejto sezone ma duely s Doviziosom 3:4 ked bol lepsi v u vodnom a tretom zavode a naposledy ked Dovizioso nedokoncil.Ten si ziaden sram z padu neodniesol,v treningoch je dobry a v jedinom minulorocnom starte sa hned na 1x (idu tu len MGP) umiestnil na vybornom 4.m.Pred Assenom mal tri 4.m. a nebolo by tomu inak ani v Assene keby dokoncil.Podla mna jasny favorit duelu.
Co sa tyka kurzu "na prilepsenie", tak Rossi sa len teraz ujal tesneho vedenia v sampionate (musi bodovat na co najlepsom mieste),v USA mu to celkom ide (minulorocny vitaz,pred tym 4.m.,KO a 3.m.) a v treningoch 1. a 3.m. Pedrosa ma velmi smolnu sezonu (uz ani sam asi nevie kolko krat spadol),stratil zrejme sancu bojovat o titul, predpokladam zle psychicke rozpolozenie a ani v treningoch nic moc (4. a 6.m.).Spadol i v sobotu v Assene.Dal by som ho i v duele s Lorenzom,lenze po 2treningu(vyhral Lorenzo) mi spadol kurz z 1,45 na 1,3.