Sazka
Barbera, HĂ©ctor - LĂĽthi, Thomas (12:15) 1 1,42 +
Dovizioso, Andrea - Vermeulen, Chris (14:00) 1 1,50 =
2,13 8/10
Barbera bude mat zrejme svoju VC,v treningoch tretie a druhe miesto,v kvalifikacii treti.On vyhral uz v Katare a tam mu to tiez slo od zaciatku.
Luthi ma stabilne dobre vysledky(6,8,5,-) no jeho stroj zrejme na najlepsich nema.Tu mu to neslo,v prvom treningu sice siesty,ale v druhom az 15.m. a v kvalifikacii 11.m.Vzajomne suboje tuto sezonu 3:1 pre Barberu.
Dovizioso konci stabilne za spicou(5,5,8-po pade,4) a i tu bol vzdy o dost rychlejsi nez Vermeulen,ktory je pren mna velkym sklamanim(7,10,10,6-a to na mokru).Tu v treningoch a kvalifikacii este horsie(13,13,11).Pre mna jednoznacny vysledok pre Doviziosa.
Sportingbet
Capirossi v Pedrosa 31/05/2009 14:00 2 1.85 6/10
Bwin
Daniel Pedrosa (ESP/Honda) 1-3 3.60 3/10
Pedrosovi to v Taliansku nejde,nedari sa nastavit motocykel.Vysledkom je 4 a 8.m. v treningoch a 8 v kvalifikacii,dokonca o jedno hhorsi nez kolega z Repsolu Dovizioso.
Preto je na neho taky kurz,pred treningami sa pohyboval okolo 1,6.Ja budem verit v napravu v pretekoch,nakolko v poslednych troch predviedol fantasticke vykony na urovni top3 (3,2 a 3.m.) a aj keby nik z nich nevypadol urcite moze s nimi bojovat.Proste moj nazor je ze Pedrosa je spat v boji o titul v kazdom zavode i v celkovom poradi.Naposledy to predviedol i v mokrom zavode.
Capi ma slusne vysledky(-,7,6,8 ) a i tu mu to ide (7,5 a dokonca 3.m. v kvalifikacii)no v dlhom zavode na tych najlepsich nema a Pedrosa medzi nich patri.
Dnesne casy vo warm up v 125cc su na urovni kvalifikacnych,takze to vyzera na normalne podmienky.
|