Čtvrtý den šipkového Masters
Pro upĹ™esnÄ›nĂ a pochopenĂ o co jde - hraje se stylem Holandsko vs Anglie, kaĹľdĂ˝ s kaĹľdĂ˝m, na 3 vĂt. sety, set na 3 vĂt. legy, rozhodujĂcĂ o 2.
Holandsko: Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort, Roland Scholten, Michael van gerven, Jelle Klaasen.
Anglie: Phil Taylor, Mervyn King, Wayne Mardle, Peter Manley, Colin Lloyd.
Z kaĹľdĂ© zemÄ› postupujĂ nejlepšà 2 hráči do semifinále, hraje se stylem Hol 1 – Ang 2, Hol 2 – Ang 1, na 6 vĂtÄ›znĂ˝ch setĹŻ, finále pak na 7 vĂtÄ›znĂ˝ch setĹŻ, prize money 185 000 Euro.
Aktuálnà tabulky: Holandsko:
1. v Gerwen 2-1 8:4
2. v Berneveld 1-2 7:6
3. Klaasen 1-2 5:8
4. vd Voort 0-3 2:9
5. Scholten 0-3 1:9
Anglie
1. King 3-0 9:2
2. Manley 3-0 9:6
3. Mardle 2-1 7:3
4. Lloyd 2-1 8:5
5. Taylor 1-2 3:7
Všechny dosud odehrané vzájemné zápasy:
Zápasy a kurzy jsou z tipsportu, co to sleduju, beru tipy dle mĂ˝ch domÄ›nek o aktuálnĂ formÄ› a poslednĂch zápasĹŻ a statistik
8855 Manley-Scholten 20:00 1.67 1.95 3:1 OK, tak jak se dalo oÄŤekávat, Peter Manley má tĂmto jistĂ˝ mĂsto v semifinále
Scholten prostÄ› podle mne nenĂ ve formÄ›, 3 zápasy, pouze jeden vyhranĂ˝ set, v lize sice dokázal remizovat s Taylorem v prvnĂm kole, ale následnÄ› utrpÄ›l porážku od stále se lepšĂcĂho Terryho Jenkinse, to Peter Manley podává pomÄ›rnÄ› vyrovnanĂ© vĂ˝kony s mĂrnĂ˝mi vĂ˝kyvy, jako je prohra s Lewisem v lize, ÄŤi na tomto turnaji nakonec vĂtÄ›znĂ˝ zápas s vd Voortem. Manley se do anglickĂ©ho tĂ˝mu dostal aĹľ na divokou kartu, potĂ© co ho vybral kapitán Phil Taylor a svĂ˝mi vĂ˝kony oprávnÄ›nost nominace potvrzuje. NavĂc vidina postupu do semifinále a zisk slušnĂ© části prize money, bude motivacĂ i pro dnešnĂ zápas. Scholtena sice za jeho prvnĂ vĂ˝hrou poĹľene domácĂ publikum, ale moc šancĂ na postup uĹľ nemá,
tipuju 1.
8856 P.Taylor-Klaasen 20:30 1.15 4.15 3:1 KO, Phil ještě zabojoval o naději na postup, jak jsem avizoval
Phil Taylor nenĂ evidentnÄ› ve svĂ© kĹŻĹľi, neĹ™ikam Ĺľe nemá formu, ale co jsem se doÄŤetl, hraje s novĂ˝mi šipkami a i pĹ™es tvrdĂ˝ trĂ©nink, ve kterĂ©m dle jeho slov mu to uĹľ jde, nedokáže vĂ˝sledky v trĂ©ninku pĹ™enĂ©st na soutěžnĂ pole, kde se musĂ vynikajĂcĂ hra skloubit s nervovĂ˝m vypÄ›tĂm. Klaasen mĹŻĹľe jen pĹ™ekvapit (stejnÄ› jako pĹ™ed 2 roky ziskem mistrovskĂ©ho titulu WDF), v prvnim ani tĹ™etim kole nestaÄŤil na ve slušnĂ© formÄ› hrajĂcĂ Kinga a Manleyho, ve druhĂ© po boji porazil Lloyda a domácĂ prostĹ™edĂ, fanoušci, skoro nulovĂ© oÄŤekávánĂ ĂşspÄ›chu proti hráči jako je Taylor ho a tĂm pádem hra bez nervĹŻ, mĹŻĹľe pĹ™inĂ©st pozitivnĂ vĂ˝sledek. Ovšem to by nebyl Phil, aby nebojoval a nechtÄ›l se ještÄ› porvat o minimálnà šanci na postup. Ale ze ten kurz, pro mne ani náhodou, na solo ÄŤi kombi vĹ™ele
doporuÄŤuju 2.
8857 Barneveld-Mardle 21:00 1.22 3.40 3:0 hmm, dokonce i včetně výsledku, sem nečekal
Barney se vÄŤera jako druhĂ˝ zakousnul do trápĂcĂho se Taylora (viz výše) a zĂskal prvnĂ vĂ˝hru potĂ©, co v prvnĂch kolech nestaÄŤil na dobĹ™e hrajĂcĂ dvojici Manley, King. Muj oblĂbenec Wayne „501 Hawaii“ Mardle má sice bilanci 2 vĂ˝hry (Scholten, vd Voort), 1 prohra (v Gerwen), ale právÄ› Ĺľe kdyĹľ si pĹ™eÄŤtete s kĂ˝m, tak se ani nelze divit. PoslednĂ dobou má bohuĹľel slabšà vĂ˝kony, dĂky kterĂ˝m se nedostal ani mezi vyvolenou osmiÄŤku účastnĂkĹŻ prestiĹľnĂ Premier League, a vzhledem k tomu, Ĺľe nastupuje proti domácĂmu miláčkovi, kterĂ˝ prostÄ› potĹ™ebuje vyhrát aby si vylepšil pozici a byl ve hĹ™e o postup, ÄŤeká ho hodnÄ› těžkĂ˝ zápas, a nedivil bych se, kdyby to byl ÄŤistej „whitewash“ ÄŤili 3:0 na sety,
tip 1.
8858 Van Gerwen-King 21:30 1.70 1.90 3:2 KO van Gerwen se zjevně po včerejšku dokázal kousnout a zas zabojoval.
Zápas veÄŤera. LoĹ