tak skusim i ja nejake haluze vytiahnut..z coho budem vyberat
Monfils Gael (FRA) vs. Almagro Nicolas (ESP)
skoda ze som nevidel ani jedneho hrat...hlavne almagra..bo kurzy cez 4 su sialene..samoze s tym spojene i na 1set..monfilsa som videl len par hier s koubekom..na tom sa stavat neda..
Ancic Mario (CRO) vs. Simon Gilles (FRA)
ja nejak neviem tymto chorvatom prist na chut..vo vymenach myslim nema s nim co Ancic hrat..ked sa simon dostane do tempa mal by vyhrat podla mna...
Stepanek Radek (CZE) vs. Verdasco Fernando (ESP)
V brisbane ho Radek dal..no verdasco /doteraz som ho nebral vazne...taky priemer som bral.../ sa mi ukazuje velmi dobre..asi mu prospieva hladkanie od Anicky /a jej to zas ubera sily..
/ Stepec je bojovnik, o tom zadna..no myslim ze teraz to na Verdasca stacit nebude...
/s berrerom dokazal velky zvra v 4sete..otocit 0-4.../
Blake James (USA) vs. Andreev Igor (RUS)
ja toho "naladoveho a flegmatickeho" amika nechapem..jako vie hrat famntasticky a inokedy ako "Schnyder" akoby bez zaujmu...no H2H hovori jasnou recou v jeho prospech..navyse rusak dva maratony za sebou/i ked myslim ze jemu to nevadi...D/..uvidim ci kurzy okolo 3 neskusim..ale silit to nebudem, ak bude viac inych zapasov..
Sela Dudi (ISR) vs. Tsonga Jo-Wilfried (FRA)
dudlik sa nam nejak rozbehol...ale uz prichadza trosku ina "kategoria"...no zas setik v kurze cez 5...resp i zapas 6..hmmm...? Otazka, ci je zdravotne frantik OK..a kto by povedal ze by musel bojovat cez 3TB s uz zabudnutym Ljubom.../v tretom sete mal ljuba **64 v tb a projel../
Coetzee J./Moodie W. vs. Coelho A./Sirianni J.
vysoke kurzy pri debloch ma vzdy lakali...ci uz sety..alebo i zapasy/no skor ked sa hra systemom STB/...
Bhupathi M./Knowles M. vs. Kunitsyn I./Tursunov D.
kurzovi favoriti B/K podla mna preto, ze su vysloveni deblisti..ale rusaci su pre mna mocinky slusnym deblovym parom...a kurzy okolo 3 si skusim..
Dokic J./Hanley P. vs. Schnyder P./Moodie W.
2,32 na domici mix...jelena je podla mna na tom omnoho lepsie ako Paty...u muzov by som sa tiez priklanal ku klokanovi..resp 50-50..preto by som skor cakal rovinu...
Wejnert M./Tomic B. vs. Wozniak A./Nestor D. 5,21! 4,33 /1set/
tak v mixe takyto kurz na domacich klokanov musim...nestor je prekvapujuco vonku z debla muzov/co nechapem popravde/..wozniak myslim tento rok nic moc...domaci sa prezentovali nie v zlom svetle v singli..debl je nieco ine..ale take kurzy a pri moznosti STB...
Suarez Navarro Carla (ESP) vs. Martinez Sanchez Maria Jose (ESP)
pekny podkurz podla mna ...ako spravila Venusu..minuly rok ju dala na antuke v Bogote..ale 1,35?!...asi zlahucka posteklim vyssi kurz...resp setik...bo ked sa nechyti ako s Venusu v prvom sete, a zahrievanie jednorucaku bude trosku trvat dlhsie..
Razzano Virginie (FRA) vs. Cibulkova Dominika (SVK)
Domca zatial mocinky mooc suverenne...ale kurzy 4,4 proti?..ved razano neni az take poleno..a tiez ma vysledky..no fandit budem domce...no zas co ma fandovstvi s tipuvanim, ze jo..
NB...uvidim hcp, resp hranicu...sam neviem..
Stosur Samantha (AUS) vs. Dementieva Elena (RUS)
Elena Vaaaaaaaalec..by sa dalo napisat k tomuto roku...zatial ju nikto neporazil!!!..lenze samantha je doma a to dokaze tiez robit divy /dnes dokic s wozniacki.../..navyse tento rok potrapila i serenu poriadne...setik /4,0/ asi skusim..mozno lepsie hcp+1,5setu co ponuka bah /no ten ja nemam.../
Benesova I./Zahlavova Strycova B. vs. Szavay A./Vesnina E.
mierne favoritky S/V...ok..ale mne Agi nepride zeby jej slovo "forma" nieco hovorila...hlavicka a s nou psychyka uplne v prdeli...takze CZE girls goooooooooo..
Peschke K./Raymond L. vs. Arvidsson S./Grandin N.
nech ma neseru z kurzami okolo na 1set deblov...nic viac nemozem dodat..:X dochodkyne /kere to maju samoze v ruke../ ked sa slabsie rozbehnu?..
Hantuchova D./Sugiyama A. vs. Dushevina V./Savchuk O.
mozno silenie..ale ako pri predchadzajucom zapase..rozbeh ..resp hcp +1,5 setu neviem ci je mozne hrat...
Black C./Huber L. vs. Gallovits E./Parra Santonja A.
deto co vyssie...
dakujem vopret za komentare... a samoze grtka vopret..
DD
ale ne.
GL