Massu Nicolas (CHI) vs. Horna Luis (PER)
Tip: 1
Kurz: 1,56 /Betsson/
Dovera: 6/10
Finale antukoveho turnaja v Chile. Verim v nom domacemu hracovi, ktory ma s dnesnym superom viac ako priaznivu bilanciu (4-0 na ATP turnajoch, 2-0 na celelndzroch)a myslim, ze i po dnesku zuostane massu vo vzajomnych zapasoch neporazeny.
chilan minulorocne vystupenie dosiahol (finale)... verim, ze svoj kriticky zapas na tomto turnaji ma za sebou, ked vo stvrtfinale mu za stavu 06 76 skrecol S. Roitman. Pozoruhodne bolo, ze v druhom sete odvratil 7 brejkbolov z 8, a sam jediny ponuknuty vyuzil. v semifinale ale uz ukazal, ze je to bojovnik ako sa patri. Stastny postup hodil za hlavu a pre viacerych, i pre mna, vemi hladko postupil cez Montanesa do finale, po setoch 61 63.
Luis na tomto turnaji dosiahol po dlhom case vyrazny uspech a bez sanci na vitazstvo urcite nie je. Turnajom prechadza velmio hladko, no finale je finale a tam rozhoduju rozne veci..
Sunma sumarum, verim ze domace publikum potiahne Massuho v pripadnych kritickych chvilach, resp. v rozhodujucich loptickach. A zaroven Massu posle obhajcovi Davis Cupu (Rusku) varovny signal, ze tu v Chile to buduci vikend nebude prechadzka ruzovou zahradou a ze formu ma...
GL
------------
Result:
57 36
kua...mal som sa na to vysrat a nesilit to uz v nedelu vecer, ked cely vikend som sem nemal cas nic pisnut a to samo ze vyslo..