tak vcera podla mna velmi slusne, dnes su ale pre mna najhorsie tipovatelne zapasy zatial....
ale skusim:
nemecko-franc under 55,5 fonbet OK
vcera sice zahrali obaja over (co sa cakalo) ale dnes to podla mna bude ine kafe. som zvedavy, kto za nemcov bude davat goly, hens je mierne z formy na svoje goli potrebuje sialene vela striel, bauer pre istotu nestriela vobec, jedine glandorf to celkom drzi. ak francuzi ubrania brejky (kehrmana), tak to vidim na pekny under.
madarsko-island over 55,5 pinny OK
s navratom stefansona vyrazne stupla utocna sila islandu a zda sa mi, ze aj rychlost ich hry, podla mna zistili, ze nemaju na to ubranit nejake vitazstvo a skusaju to cez utok. Navyse sa uz pomaly musi prejavovat kondicka = slabsia obrana + viac technickych chyb v utoku - pomalsi prechod do utoku = pre mna viac golov na oboch stranach. Madari hrali vcera dlhy cas na over, ale nastastie to dopadlo inak. dnes bude viac brejkov, lebo island nie je svedsko v navrate do obrany.
chorvatsko hc - 5,5 nordic OK
zil som v tom, ze som rano podal -4,5 ale bud mam vidiny alebo som blby..
nevadi, podla mna moze padnut aj tento hc.
cierna hora uz musi byt na konci so silami, hraje tam 1 hrac a ostatni mu nabijaju.navyse sa podla mna chorvati po vcerajsku trocha viac sustredia na strelbu a nenechaju vyniknut slusneho brankara. Aj ked ocakavam setrenie chorvatov, tak ich zalozni hraci to brejkami uhraju.
balic under 5,5 nordic OK
podla mna nebude hrat viac ako 30 min, zajtra je duel o vsetko a musi si oddychnut, lebo bez neho to bola vcera tragedia....
polsko-dansko over 55,5 bet 365 OK
vcera dali poliaci 24 a to zahodili 5 sedmiciek + rozhodcovia dovolili norom v obrane greckorymsky styl (milujem hadzanu kvoli jej tvrdosti ale to vcera bola brutalita, co mi je proti srsti), navyse dansky brankar uz mal vcera svoj hviezdny den a dnes cakam priemerny vykon. Cakam viac protiutokov ako vcera a trocha mensiu intenzitu po vcerajsku = viac golov
polsko over 26,5 nordic KO
vid vyssie
polsko vyhra pinny KO
vcera super vykon a dnes proti citelne slabsiemu superovi kurz 2,69 na ML? tomu nerozumiem a tak si urcite zahram susedov, ktori na mna urobili doteraz na sampionate vyborny dojem
Naposledy upravil sipo dne stř led 23, 2008 11:09 pm, celkově upraveno 1
|