takze zaciname, bude to sakra vyrovnane, takze som sa zvedavy, ci sa bude dat nieco vyhrat
len upozornenie na zaciatok, ja hrajem vela zapasov, vacsinou za rovnaky vklad vsetky solo, takze pri tych kurzoch cca 1,9 mi staci trafit 60% z vyberu. kto hra inak, tak si bude musiet vybrat co sa mu najviac paci:
Slovinsko-cesko over 61 golov OK
ak uhrali s nasimi 2x cez 60 (sice priprava nie je ME) tak by mali prejst cez nu aj z ofenzivne silnejsimi cechmi
nasiel som aj 60,5 na bwin
Filip over 4,5g OK
ako som uz hore pisal cakam prestrelku a minimalne 30 golov od susedov, a ich najlepsi strelec by mal dat svojich 5 kuskov lavou zadnou. sice ma zapasy, kde zahodi aj nemozne, tak verim, ze si taky zapas necha na neskor
nemecko-bielorusko over 60,5 KO
aj ked je mester ineho nazoru, vyzera to tak, ze bielorusi maju radi rychlu hru, najmenej golov v priprave mali v zapase 57, inak vsetky minimalne 33
(63 samozrejme) (ale mozno nemam vsetky ich zapasy). nemci hraju tak stredne rychlo, obrana 6-0 a goly z brejkov. ak budu aspon trocha normalny rozhodcovia piskat cas bielorusom, tak to bude velmi rychle.
spanielsko-madarsko under 59,5 KO
tu sa mi zda hranica prilis vysoko. aj ked madari hraju v poslednom case cez 60 g. verim, ze na ME sa trocha viac sustredia na obranu a zachyta brankar. spanieli prekvapivo v priprave relativne malo golov, (na ich pomery, cakal som nahanacky) toci sa to okolo 60, tentoraz by to mohlo ostaĹĄ pod
pinny under 60
madarsko +4,5 g OK
nerozumiem takemuto velkemu hc. ocakavam rozdiel max 2-3g
momentalne nic ine nevidim, tak hura do prveho kola