island hc -2,5 expekt, OK
inde je -3,5 co je tiez hratelne
nasi ukazali v prvom zapase vybornu utocnu hru. v obrane to bola tragedia, hlavne p. mikeci tam posobil ako vypravca, okolo ktoreho chodili vlaky. problemom je ale utocnu hru zopakovat, hlavne ak hrame na 2 ostre spojky s ktorych je pekar dost nestabilny hrac. ja osobne by som dal osobku na sulca a nasa hra skoncila, pretoze tam uz nema kto vystrelit. island sa celkom dlho tahal so svedmi, pozahadzovali co sa dalo a potom sa psychicky zlomili, podla mna to dnes ukazu. staci aby trocha zavreli obranu a daju nam z brejkov solidnu kladu.
bielorusko hc+8,5 OK
co som videl zostrih, tak podali velmi dobry vykon, hlavne v utoku im to celkom sypalo. dlho bolo o 2g a bielorusi mohli znizit, ale tiez zahodili vela sanci. ak sa psychicky nepolozia a kondicne vydrzia (mali den oddychu, co je fajn) tak mi pride prehrat o 9 prilis vela
spanielsko-bielorusko over 60,5 OK
co som videl prve zapasy, tak je sila oboch hlavne v utoku, ak udrzia solidne percento premienania sanci, tak sa mozeme dostat kludne na 65 golov
svedsko-franc over 54,5 KO
svedom caroval brankar v prvom zapase, francuzi zasa zabudli branit, dnes budu obe veci trocha ine. napriek tomu sa mi zda tato hranica velmi nizka. svedi v priprave hrali zapasy okolo 60 golov a kvoli jednemu zapasu sa mi nechce opravit nazor, hlavne ak francuzi rapidne nezlepsia obranu, cakam to tesne okolo 56 golov by malo padnut
nemecko-madarsko over 58,5 KO
nemci maju sice lepsiu obranu ako spanieli ale aj lepsi utok, velmi sa s tym nemaznaju a zakoncuju po jednej lajne alebo krizi. to samozrejme zrychluje hru. madari maju tiez vyborne spojky, ktore budu nutene pri obrane 0-6 strielat z dialky a taktiez zakoncovat skoro. nechapem kurzy, pretoze je to vyrovnany zapas rovnako tak ako pri svedsku
uvazujem este nad:
slovensko under 29,5
svedsko
madarsko
antl over 3,5
este si necham rozlezat v hlave
Naposledy upravil sipo dne ned led 20, 2008 12:21 pm, celkově upraveno 1
|