Snooker | Saga Insurance Masters : Zápas
Info Názov 1 2 den/hod
7002 S.Maguire-M.Selby 1,58 2,06 17.1./14:00
7011 S.Murphy-K.Doherty
Londýn, live Eurosport 1,61 2,02 17.1./19:00
== QUARTER FINAL , THE MASTERS ==
No,ÄŤo na zajtra?
Maguire-Selby. .
Magnum,tak ,ako tomu uz obvykle byva,tu hra v skvelej forme..napriek tomu, bol na pokraji vypadnutia hned v prvom kole,ked Ronnie nepotopil jednoduchu modru a Stephen uz len doklepal.sam sa priznal,ze uz uvazoval o nahradnom programe,no ide dalej.
superom mu bude Mark Selby,ktory zdolal Hendryho 5-6 a takisto uz bol na pokraji vypadnutia.. prehraval prakticky cely zapas a kazil nenormalne mnozstvo strkov. na ten snooker sa miestami nedalo pozerat,ale potom sa chytil a par vysokymi nabehmi zmietol hendryho zo stola.
magnum tu hra velmi dobre, selby naopak.mohlo by sa zdat, ze to bude jasny zapas,ale ja si to nemyslim. je pravdou,ze mark hral to,co mu dovolil super a myslim si ,ze sa prisposobil jeho slabuckej hre. hendryho hra je uz viac-menej stereotypna a slabucka dlhodobo,naopak selby sa k takejto hre uchyluje raz za cas a myslim si,ze v tomto zapase to bude chciet odcinit. Ma na to,aby zdolal hocikoho zo svetovej spicky a pokial zdola magnuma,moze ist az do finale. tento zapas ale vynechavam.
Shaun Murphy-Ken Doherty
mno,k tomuto zapasu napisem nieco menej,pretoze zapasy tychto dvoch som nemal moznost vidiet, ale vysledok bude o to jednoznacnejsi. Shaun je na poslednych turnajoch v skvelej forme. Zdolal Aliho 6-3 a Ken Williamsa 6-2.. Myslim si,ze tuto rozhodne skusenost a vacsia kvalita na strane shauna a hram ho ako na vitaza,tak aj v handicape..vsetkym,co do toho idete tiez, prajem GL . .
snad este nieco spisem neskor.. a snad sa dockame na eurosporte aj viac snookru..
btw,link na video najdete tu
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports