ATP Schedule: Dec. 31-Jan. 5, 2008
Draw Size: Men's -- 32
Surface: Hard - Rebound
Prize Money: Men's -- US $1,049,000
Men's Winner Points: 175
ATP Tournament Director: Ayman Azmy
stranka turnaja :
http://www.qatartennis.org/qemo2007/home.htm
Calleri Agustin (ARG) vs. Robredo Tommy (ESP) 1.1. 14:45
tu by som skusil zahrat tommyho, hraci s tychto krajin sice behaju radsej po antuke ale tommy dokaze zahrat dobre zapasy aj na harde a hrava tam podstatne viac ako calleri. Vzajomna bilancia je 3:4, kde za povsimnutie stoji najma minulorocny Auckland /hard/ kde v 1/2 vyhral tommy 6:4 6:0. Zaciatky sezon zvykne mat tommy dobre, kurzy okolo 1.5.
6:4 6:4
Wawrinka Stanislas (SUI) vs. Martin Alberto (ESP) 1.1. 14:45
wawro to minulu sezonu hodne slonil, ale celkom dobre zahral ameriku. alberto je cistokrvny antukar , na harde moc nedokaze drzat krok so silnejsimi hracmi , za minulu sezonu ma z hardu len skalp economidisa a monfilsa, tu presiel v kvalde cez Basta 2:1 , Bahrouzyana a Stakhovskeho 2:0. Myslim ale ze pokial wawrovi pojde ako tak hra tak by nemal mat problem , zalezi v akej je forme , ale postupne u neho bolo badat zlepsenie. Vzajomna 5:0 , hard 1:0 z 2006. Kurzy na 1 kolem 1.25
6:2 6:2
Murray Andy (GBR) vs. Rochus Olivier (BEL) 1.1. 13:30
murray minula sezona celkom dobra v turnajoch isiel hodne vysoko, zahral finale s ljubom. Co sa tyka 1 si myslim ze by nemalo byt o com , rochus dokaze zahrat tiez velmi dobre , ale minula sezona mu moc nevysla. Skusil by som zahrat under 20.5 , myslim ze tak 6:4 6:3 by mohlo urodit , kurz 1.8.
6:0 6:2