TákĹľe koneÄŤnÄ› zaÄŤĂná tlaÄŤenĂ fiftĂ˝nĹŻ správnĂ˝m smÄ›rem a vysedávánĂ u livka po nocĂch na australskĂ˝ch turnajĂch.
V tomto tĂ˝dnu jsou na programu 3 turnaje ATP (Doha, Adelaide, Chennai), ze začátku bude těžšà vybrat zápasy, ponÄ›vadĹľ hráči sou po "prázdninách" a nevĂ se kdo nabral jakou formu v treninku, takĹľe bych se vyhl solenĂ za vÄ›tšà obnosy. I tak sou v nabĂdce celkem pÄ›knĂ© zápasy.
Adelaide
Tady se mi nejvce lĂbĂ Falla proti Acasusovi, Kolumbijec hrál na konci sezony ve slušnĂ© formÄ›, semifinále v Lyonu, v Madridu na masters hrál slušnÄ› i proti ferrerovi, kterĂ˝ ho vyĹ™adil. VZ sice 0-1,ale na antuce v roce 2004. Doufám Ĺľe Falla nezopakuje pomalĂ˝ rozjezd z minulĂ© sezony, v doxxu pÄ›knĂ˝ch 2,07 na Fallu, ale jak Ĺ™ikám, je začátek a kdo vĂ, kdo spolkl na Vánoce kost nebo kdo vĂce dĹ™el pĹ™i trĂ©ninku.
Mega podkurz na Hewitta, Sela teď hrál hodně slušně, na tom turnaji v rakousku nebo kde to bylo, i ke konci sezony na challengerech slušny. Je sice doma ale za 1,15 ee.
Doha
V Doha se mi lĂbĂ Seppi proti Santorovi. Fabrice zase zestárl o dalšà rok a ÄŤĂm dál mĂ©nÄ› bude konkurovat tĂ© širšà špiÄŤce. Jeho obouruÄŤnĂ˝m stylem uĹľ to nebude stĂhat jako se o to snaĹľil teÄŹ. Seppi sice nenĂ vubec hráč tvrdĂ©ho povrchu ale já mu věřĂm Ĺľe by Fabrice mohl porazit, kdyĹľ chytĂ správnej dech tak dokáže zahrát vĂ˝bornÄ› (napĹ™. proti Fedexovi v Monte Carlu), jedinĂ© co mÄ› odrazuje Ĺľe je začátek sezony a Santoro nenĂ unavenĂ˝ (asi). Za 2,01 beru.
Chennai
Tady se mi lĂbĂ Malisse, doufám Ĺľe se dostal do dobrĂ© formy uĹľ po delšĂm zranÄ›nĂ, pokud ano tak by nemÄ›l mĂt Muller šanci. V doxuu 1,55 na Xaviera. Vz 0-1 teÄŹ v Monsu na challengeru ve tĹ™ech ale tomu bych moc váhu nedával.
Dál Moya by měl dat Gabashviliho, ale 1,26 je málo.
Snad aspoĹ
|