Tak rozhodol som sa aj ja napisat par riadkov...
V poslednej dobe dost sledujem a aj podavam
volejbal na medzinarodnej urovni... a cuduj sa svete celkom to slape
Momentalne vrcholi FIVB Women's World Cup 2007 ,na ktorom su zucastnené najlepsie druzstva ake dnes pod vysokou sietou hraju (zo spicky chyba akurat Holandsko)
Motivacia navyse je kvalifikovanie sa na OH2008 (top 3 v zaverecnej tabulke)
no, dost bolo slov na uvod prejdime k "dnesnej" ponuke...
Zatial bwin nevypisal sirsiu ponuku, vecer to vsak hadam napravia...
Z tychto zapasov ma zaujali hlavne tieto dva: Brazilia-Srbsko a Kuba-Taliansko
Talianky zatial slapu ako dobre namazany stroj a k postupu na OH2008 maju velmi blizko, resp. su uz jednou nohou tam
Talianky su aktualne majsterky europy a ako z aktualnej tabulky vidno zatial na turnaji len vyhravaju (okrem zajtrajsieho zapasu, hraju este v piatok rano s USA), dokonca v 8 zapasoch 3:0. Jediny zapas, v ktorom stratili set (a to hned dvakrat), bol zapas so Srbskom.
Takze aj zajtra rano ocakavam kvalitnu hru a vitazstvo-definitivne potvrdenie postupu na OH.
TIP: Taliansko -1,5 setu (bwin este nema vypisany hcp, ale tipsort vypisal kurz 1,7, tak ocakavam nieco podobne aj od chlapcov z bwin)
Vysledok OK, Taliansko vyhralo 3:0
Srbky(aktualne vicemajsterky europy) ako som uz spomenul, zatial ako jedine dokazali potrapit Kinder girls na tomto turnaji... Dnes dokazali zvitazit 3:1 v dolezitom zapase o postupove prve 3miesta na OH s USA.
Zajtra skoro rano nastupia na nemenej dolezity zapas s Braziliou.Podla kurzov je favorit jasny...ja si vsak dovolim nesuhlasit s kurzovou hladinou.Ci vsak zahram aj cistu 2ku este nie som celkom rozhodnuty, urcite vsak spolu s predchadzajucim tipom pojde u mna na tiket...
TIP: Srbsko +2,5 setu (o kurze plati to iste, ako na predchadzajuci zapas...ocakavam 1,8)[/b]
Vysledok KO, Srbsko prehralo 3:0
... ak bwin vypise kurzy na hcp, tak doplnim aj moj tiket ...
tiket zverejnujem az teraz, kedze bwin rozsiril ponuku trosku neskor ako som cakal, a o jednej po polnoci sa mi velmi nechcelo zapinat PC
Kinder girls pokracuju nadalej vo famoznych vykonoch, a dnes maju sancu ukoncit turnaj s bilanciou 11zapasov-11vyhier
Skoda toho srbska, ocakaval som od nich viac
, ale brazilcanky nenechali nic na nahodu