tak jsem tady sepisoval pul hodiny tipy a kdyz jsem to chtel ulozit,tak me to mezitim odhasilo... takze tim padem jen hodne zkracene,protoze uz se mi to znova nechce vypisovat vcera Perry - Dott 3:5 tip OK Day-Hendry 5:3 tip KO - Hendry si to pokazil sam,kdyz za stavu 2:2 minul lehkou zelenou pri barevne dohravce a pak za stavu 3:4,kdyz Ryan potreboval 2 snookery na vyhru ve frejmu jeste nezvladl koncovku.Bookie z kundibetu si me teda povodil,ikdyz nakonec i on sel s kursem na 1,75...
Takze tipy
Higgins - Dott Tip 1 1,34 expekt
Higgins se po masters vratil v pohode,vysoke nabehy,lehke vitezstvi. Dott a jsem sazel proti spatnemu Perrymu,ale moc me nepresvedcil,ze by mel Johna ve forme porazit.
Selby - King Tip 1 1,34 expekt
Selby vyborne vykony i po Masters,kde vyhral. King dal jasne Campbella 5:1,ale to neni hrac urovne Selbyho.Navic King ceka narozeni potomka a sam rekl,ze je na telefonu a v pripade narozeni je pripraven z turnaje odstoupi.Uvidime,jestli i behem zapasu:DDD
O´Sullivan - Cope Tip 1 1,32 expekt
Cope je mlada puska,je to taky jeden z tech strelcu,co se snazi potopit, co jde a kdyz mu to pada,hraje se proti nemu tezko.Ziskal skalp Dinga v pomeru 5:3,coz mu zvedne sebevedomi,ale na Raketu to stacit nebude.Toho prvni kolo moc nebavilo,protoze Bingham proti nemu dost kazil a Ronnie si moc dobre nezahral. Jeho predesle vykyvy,kdy ho neco nebavilo,tak byl schopny zapas klidne prohrat jsou uz ale pryc a tak nemam strach,ze by Copa neporazil.
3 tutle na tiket je hruza,ale verim jim vsem,ze by to meli zvaldnout i za ty mizerne kursy.
Z dvojek
Williams - Higginson Tip 2 3,25 bet365
vyzivny kurs,ktery nenecham bez povsimnuti.Mark je vyborny hrac,udelal vyborny vysledek na MAsters a tady si poradil s Fergalem,ktery mu to ale dost ulehcil. Higginson neni vubec spatny hrac,naopak mam ho za stabilniho borce v kvaldach,ktery kdyz ma fazonku,umi hrat vyborne.Tady presel pres Fu a predvedl proti nemu paradni nabehy, tak proc by nemohl pokracovat ve svych vykonech dal. Na Higginsona bych vic nez 2,5 nedal GL
|