Este neodolam jednej pocitovke z 250ccm
Bwin
250 ccm - VC USA - 19:15
Alvaro Bautista (ESP/Aprilia) V 4.50 2,5/10Aj vo warm up ako i v predchadzajucej kvalifikacii a treningoch bol najvacsi favorit (podla kurzov) Simoncelli vzdy bohate pred Bautistom.Avsak v kvalifikacii 2x spadol a v celkovom hodnoteni ma stratu 32b na veduceho Aoyamu a 20 na druheho Bautistu.To mu veli riskovat a sam Bautista sa o nom vyjadril ze je nevyspytatelny (
http://www.motorkari.cz/motosport/silni ... 14223.html): "Naproti tomu Simoncelli je opravdu agresivní a hodně rychlý, ale není spolehlivý. Jednou vyhraje, ale hned vzápětí ztratí při příštím závodě důležité body. A tak si raději počkáme, čeho všeho je vlastně schopen".
Moj scenar je ze ak ostatnym neujde (a to po starte asi Barberovi nie) a postupne sa na nich dotiahne prave Bautista (a samozrejme mozno dalsi),ktory ma horsie starty, tak moze prekrocit mieru rizika a spadnut.Ak aj nie vo vzajomnom suboji je tu vzdy sanca ze Bautista vyhra.Aoyma sa zda byt v Indi trosku z formy a tak moj tip je prave na vitazstvo Bautistu (ohrdnem kurzom cca 2,4 na dvojicku so Simoncellim).Spominany Barbera casto nevydrzi tempu az do konca a tak uz mi zostava naozaj len Bautista.V kurze 4,5 vidim hodnotu napriek zlym(uz pomerne tradicne) vysledkom z treningu a kvalifikacie.