Opět zdravím chlapáci. Jelikož to ráno klaplo tak sem hodím ještě něco na dnes co se mi jeví být v klidu. Takže opět uvidíme jak to vše dopadne :s13:
Vybírám opět zápas Kachaiwonga Issary. Platí i nadále co jsem psal včera: motivace na domácí půdě + všech 6 dosavadních zápasů bez porážky viz. včerejšek. Dnes je jeho soupeřem však hráč z té lepší světové špičky takže to mít snadné určitě nebude proto se dnes ani do toho neopírám takovým vkladem (chcete-li důvěrou) jako včera. Binghem už delší dobu hraje na jeho poměry průměrný snooker, takže je určitě hratelný a Kachaiwong má šanci v tomto zápase uspět. Navíc vidím hodnotu v kurzu,který je 2,2 myslím,že klidně mohli vypsat 1,9-2. Doufam,že mi prominete,ale nic víc k tomuto zápasu psát nebudu myslím,že vše podstatné jsem napsal.
Stuart Bingham v Issara Kachaiwong 10/07/2009 15:00 CEST 1.62 2.20 SK Sportingbet Tip 2 Vklad 1
Dalším zápasem,který dnes okoštuju je John Higgins v Thepchaiya Un-nooh. John to je hráč top špičky a jak už jsem psal pro tyto hráče je tento turnaj spíše takovým tréningem a nikdy není jisté v jakém rozpoložení a motivaci nastoupí a turnaj pojmou. Ale John se jeví jako,že má o tento turnaj zájem a předvádí jak je u něho zvykem výborný výkon. Jeho dnešní soupeř patří co se týče kvalit úplně do té nejspodnější lajny a tak si myslím,že by s ním John neměl mít větší problém pokud půjde vše dle předpokladu. Tedy na rozdíl od typu výše si tento zápas zde vybírám hlavně kvůli velké rozdílnosti kvalit a taky vidím v 1,5 kurzu hodnotu. Higgins John-Saenla Supoj 6:4 Higgins John-Lippe Sascha 5:2 Higgins John-Subah Habib 5:2 Higgins John-Noppachorn Noppado 5:2 Higgins John-Stevens Matthew 5:1
John Higgins v Thepchaiya Un-nooh 10/07/2009 15:00 CEST 1.50 2.50 SK Sportingbet Tip 1 Vklad 2,5
|