TakĹľe jako nejvÄ›tšà tutlu mám Robertsona proti Holtovi za 1.4.Robertson se vrátil ke svĂ© hĹ™e z pĹ™edešlĂ˝ch dvou rokĹŻ,kdyĹľ hrál hodnÄ› ĂştoÄŤnÄ› a hrál tĂmto stylem velmi dobĹ™e.Pak ho zaÄŤali za jeho hru kritizovat,Ĺľe hraje na náhodu a tak se snaĹľil hrát vĂce na jistotu,ale jeho vĂ˝kony šly rapidnÄ› dolĹŻ.Letos podle svĂ˝ch slov potrĂ©noval,zaÄŤal hrát opÄ›t svoji ĂştoÄŤnou hru a vyneslo mu to vĂtÄ›zstvĂ v Bahrajnu.VidÄ›l jsem ho v Praze,byla to sice jen ehxibice,ale hrát velmi uvolnÄ›nÄ› a byla na nÄ›m vidÄ›t velká forma.Proti nÄ›mu Holt,kterĂ˝ takĂ© letos nehraje špatnÄ›. ŽádnĂ©ho top hráče ale neporazil a na ve formÄ› hrajĂcĂho Neila prostÄ› nemá.
DalšĂmu komu věřĂm je Selby.Má těžkĂ˝ los.Hraje s Markem Williamsem,ale ten momentálnÄ› nenĂ v žádnĂ© oslnivĂ© formÄ›.Na Bahrajn se nepodĂval,kdyĹľ prohrál v kvaldÄ› s Trumpem,na Grand prix se taky nedostal po porážce v kvaldÄ›.Selby je jeden z trojice hráčů,kteřà se nemohli zúčastnit turnaje v Bahrajnu a aÄŤkoliv to nutnÄ› nepotĹ™ebuje vzhledem k jeho postaveni v ĹľebĹ™ĂÄŤku,i on chce sbĂrat body,protoĹľe tÄ›ch bodovanĂ˝ch turnajĹŻ moc nenĂ - je jich jen 8.Malta cup uĹľ nenĂ bodovanĂ˝m turnajem. Selby se dostal do finále Premier league,kde podlehl Ronniemu.V semifinále vyĹ™adil Hendryho a podle svĂ˝ch slov podal nejlepšà vĂ˝kon ve svĂ© profesionálnĂ kariĂ©Ĺ™e.Finále uĹľ nezahrál podle svĂ˝ch pĹ™edstav,ale pokud má Ronnie formu,tak moc soupeĹ™e ke stolu nepouštĂ,coĹľ byl asi i tento pĹ™Ăklad.CelkovÄ› vzato i za ten kurz 1.35 by mÄ›l Selby potvrdit roli favorita a zvĂtÄ›zit.
Pak k tomu dva pidikurzy jako zvedáček O´Sullivan a Junhui.Ronnie to tady obhajuje,co jsem s nĂm ÄŤetl rozhovor,tak se cĂtĂ dobĹ™e,coĹľ je u nÄ›j to nejpodstatnÄ›jšĂ.Potvrdil to na zmĂnÄ›nĂ©m Premier league,kterĂ© vyhrál.TĂm,Ĺľe se hraje na best of 17,tedy na 9 vĂtÄ›znĂ˝ch,by mÄ›la odpadnout i jeho náladovost,kdyĹľ by se mu tĹ™eba chvĂli nedaĹ™ilo. Ding Junhui mÄ›l na začátku sezony otĹ™esnou formu a jelikoĹľ ani loni nepodával dobrĂ© vĂ˝sledky,spadl na ĹľebĹ™ĂÄŤku hodnÄ› dolĹŻ a musĂ se bát o svĂ© postavenĂ mezi Top 16.Jeho forma uĹľ ale šla nahoru a jelikoĹľ nutnÄ› potĹ™ebuje body,nepochybuji o tom,Ĺľe k zápasu pĹ™istoupĂ plnÄ› koncentrován a zvĂtÄ›zĂ.
DalšĂm do party je John Higgins.VĂtÄ›z letošnĂho Grand prix,kde se koneÄŤnÄ› zase doÄŤkal turnajovĂ©ho vĂtÄ›zstvĂ narazĂ na Joe Swaila.Kurz opÄ›t nikterak velkĂ˝ jen 1.27,ale vĂc se ÄŤekat nedalo.Pak ještÄ› hraju Dohertyho proti Dottovi a Perryho proti Marku Davisovi.Perry jak uĹľ jsem nÄ›kolikrát psal je mĹŻj oblĂbenec v tom,Ĺľe se vĹľdy dostane alespon do druheho kola.V semifinále Premier league potrápil Ronnieho,kdyĹľ prohrál 4:5.Davis uĹľ letos taky nÄ›jakĂ© zápasy vyhrál,ale na Perryho to staÄŤit nebude.Dohertyho zkoušĂm proti Dottovi,od kterĂ©ho se nevĂ co ÄŤekat.Po jeho zdravotnĂch pataliich se uvidĂ,co pĹ™edvede.Ken hraje poslednĂ dobou dobĹ™e,z kvalifikaci se dokáže dostávat do halvnĂch soutěžà a urÄŤitÄ› se bude cĂtit pĹ™ed televiznĂmi kamerami opÄ›t dobĹ™e a Dotta porazĂ.
Robertson 9/10
Selby 7/10
O´Sullivan 7/10
Junhui 7/10
Higgins 7/10
Perry 6/10
Doherty 3/10
GL začátky zápasů už napsal nahoře Viki
|