takze vcera som konecne trafil ostry tip a to v krasnom kurze 7,1
dnes sa mi povodne nic nepacilo, ale momentalne mam uz podane kadeco, takze:
ukrajina +4 a ostra2
podobne ako vcera spanielky by nemali dostat ukrajinky nater, so spanielkami vraj boli lepsie, takze preco to neskusit
rom-ukr over 50,5 (hranica uz je vyssie)
ani jedno muzsvo nie je extremne obranne a tato hranica je postavena prilils nizko, pre taketo priemerne rychle muzstva by mala byt na urovni 53-54 golov
cro+3 (teraz uz je +3,5) a ostra 2
asi som voci ruskam zaujaty, ale nemaju byt preco taky favorit, na postavenu obranu hrat nevedia, ak ich chorvatky nepustia do brejkov, tak to udrzia vyrovnane + potrebujem horsi den ruskej brankarky
a velmi tisko uvazujem o under 57,5, rusky priemerne rychle, cro extra rychlik, je to na hrane este sa rozhodnem
swe-mac under 52,5 (uz je menej)
zapas ako stvoreny pre domace, aj ked sa mi zda kurz na dvojku nizky, a radsej zahram under, podla mna nervozne stretnutie domace zahraju brutalnu obranu, s podporou rozhodcov, svedky brania vyborne standardne, bude sa to tocit okolo remizky a dufam kvoli hadzanej, ze svedky to zvladnu
bielorusko +6,5
nemkam staci vyhrat v klude o nejake 4g, sice to nie je v ich povahe, ale zasa nemaju az taku kvalitu aby bielorusky uplne odstrelili, takze mam bielorusky v hc
denmark-spain over
som zvedavy, kde skonci hranica, ak to bude okolo 48,5 tak hovorime, o vysledku 25-25, ktory je uz overovy, co aj ocakavam, spanielky aj danky po vcerajsku unava a to sa prejavi vzdy hlavne v obrane a pocte technickych chyb a golov z brejkov, pockam si do vecera, kym ta hranica padne co najnizsie
a laka ma kombik na remizy v zapasoch
den-spa
rom-ukr
swe-mac
rus-cro
o/u zasa padli, hc na bielorusko tiez takze celkom spokojnost, skoda ze cro iba vracacka
|