ISTERS – STRASBOURG
ligue orange 2, 13.4.2007 – 20:30
tabulky:
Istres je tĂ˝mem, kterĂ˝ je v zĂłnÄ› ohroĹľenĂ. Patřà mu pĹ™edposlednĂ pĹ™ĂÄŤka, na nesetupovĂ© mĂsto ztrácejĂ 6. bodĹŻ a to je myslĂm pro nÄ› opravdu hodnÄ›. ProdukujĂ totiĹľ hroznĂ˝ fotbal, snad nejhoršà v soutěži. V poslednĂch 10 zápasech dokázali vydolovat jen 5 gĂłlĹŻ a vstĹ™elit 3 branky, tedy velká bĂda. Istres tak vypadá, Ĺľe je ĹľhavĂ˝m kandidátem na sestup. Budoucnost v soutěži nevypadá dobĹ™e a myslĂm, Ĺľe to je vidÄ›t na celĂ© hĹ™e tĂ˝mu – vÄ›tšinou se totiĹľ po obdrĹľenĂ© brance dost sesypou, viz. tĹ™eba poslednĂ dva zápasy a dostávajĂ pak náklepy. Co se asi dÄ›je v hlavách hráčů ? .... Já bych to vidÄ›l asi takto – začátek hledánĂ novĂ©ho angaĹľmá a hlavnÄ› se nezranit.....
Strasboug je ve velmi dobrĂ© pozici v boji o postup do ligue orange 1. Na záda mu sice dĂ˝chá Amies (dĂky neuvěřitelnĂ© sĂ©rii vĂ˝sledkĹŻ v poslednĂ dobÄ› ), na kterĂ© májĂ 3 body náskok a ještÄ› zápas k dobru. ChtÄ›jĂ-li postoupit, ÄŤeká je však ještÄ› dost práce a nesmÄ›jĂ polevit. MyslĂm, Ĺľe se dost snaĹľĂ, však takĂ© jiĹľ 11 zápasĹŻ neprohráli. VypadajĂ jako silnĂ˝ kompaktnĂ tĂ˝m, kterĂ˝ se do elity probojovat mĹŻĹľe. LĂbĂ se mi takĂ© morálnĂ sĂla tĂ˝mu, v minulĂ©m kole tĹ™eba prohrávali doma 0:1 s Guegnem, ale dokázali zápas zvrátit a gĂłlem v samotnĂ©m závÄ›ru zĂskali tĹ™i body. Tak nÄ›jak si asi všichni pĹ™edstavujĂ boj o postup..... MuĹľstvo je v dobrĂ©m stavu, klĂÄŤovĂ muĹľi jsou pĹ™ipraveni.
Absence:
Isters – neznámo
Strasbourg – Abou (obr. B/C), Ekobo (obr. C), Mbodji (út. C)
Tento zápas je zĹ™ejmÄ› poslednĂ moĹľnostĂ pro domácĂ se udrĹľet v lize. MajĂ k tomu nesnadnĂ©ho soupeĹ™e, kdyĹľ jejich hra je opravdu špatná a tĂ˝m je zmĂtán krizĂ. HostĂ© majĂ jednoznaÄŤnou motivaci a potĹ™ebujĂ zĂskat všechny body dĂky tlaku, kterĂ˝ je na nÄ› vyvĂjen zespodu od dotĂrajĂcĂch muĹľstev. Já si myslĂm, Ĺľe domácĂ rozhodnÄ› nemajĂ na to, aby rozjetĂ˝ Strasbourg zastavili. ZĹ™ejmÄ› to nebude nÄ›jakĂ© ofenzivnĂ pĹ™edstavenĂ, ale byl bych velice pĹ™ekvapen, kdyby Istres nÄ›jakĂ© body zĂskali. Zápas vysĂlá Eurosport francouzskĂ© televize, ale já bych si vybral nÄ›jakĂ˝ lukrativnÄ›jšà zápas.
TIP: Strasbourg, kurz 2,4 (Betfair), důvěra 5/10 Strasbourg AH (0), kurz 1,65 (Eurobet) 7/10
pozn.: A – klĂÄŤovĂ˝ hráč, B – hráč základu, C – stĹ™ĂdajĂcĂ hráč
|