AC MILAN - BAYERN MNICHOV čtrvfinále LM, 3.4.2007 v 20:45 hod
předpokládané sestavy:
ACM: Dida - Oddo, Nesta, Maldini, Jankulovski - Gatusso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf - Kaká - Gilardino
Bayern: Rensing - Sagnol, Lucio, Van Buyten, Lahm - SalihamidiĹľiÄŤ, Ottl, Hargesaves, Schweinsteiger - Makaay, Podolski
AC Milán je ve svĂ© lize dĂky „odpoÄŤtu“ na 5. mĂstÄ›. NevĂm, ale mÄ› se jejich fotbal nelĂbĂ a pĹ™ipadá mi, Ĺľe letos nemajĂ takovou kvalitu jako v minulĂ© dobÄ›. ProstÄ› mi pĹ™ipadá hra ACM aĹľ taková profesorská a chybĂ mi tam vĂ˝bušnost, nevĂm jestli je to tĂm, Ĺľe ACM je dost „staré“ muĹľstvo, ale jejich hra zaloĹľená na preciznĂ defenzĂvÄ› mÄ› prostÄ› neoslovuje. JasnÄ›, je to jenom mĹŻj názor. V poslednĂ generálce pĹ™ed LM hráli nerozhodnÄ› s AS 1:1, kdyĹľ se šetĹ™ilo spoustu opor. Jako plus se jevĂ návrat obránce Nesty, je to zkušenĂ˝ a dobrĂ˝ obránce, ale mĹŻĹľe bĂ˝t nerozehranĂ˝. Co se týče ztrát, tak chybÄ›t bude Ronaldo, to proto, Ĺľe si LM zahrál v letošnĂm roÄŤnĂku za Real Madrid.
Bayern je v bundeslize zatĂm na 4. mĂstÄ›, se ztrátou 6. bodĹŻ na Schlake, kterĂ© právÄ› v poslednĂm zápase pĹ™ed tĂmto utkánĂm pĹ™ehrál 2:0. Docela známá je historka s močà „sympaťáka“ Khana a dopingovĂ˝mi komisaĹ™i a dĂky tomu nebude moci v tomto zápase nastoupit - no je to jako loni, kdyĹľ v tomto zápase taky chybÄ›l. Jako citelnÄ›jšà se mi jevĂ ztráta Van Bommela, kterĂ˝ se solidnÄ› rozehrál, lĂbĂ se mi vĂ˝kony Schweinsteigera a PodolskĂ©ho. Bayern takĂ© hrál ve skupinÄ› LM se silnÄ›jšĂmi soupeĹ™i a tuto skupinu vyhrál.
Absence:
ACM: Ronaldo ( nemůže hrát )
Bayern: Kahn, Van Bommel (oba disciplinárnà trest)
ACM má s nÄ›meckĂ˝mi muĹľstvy skvÄ›lou bilanci, ale nedá se do nekoneÄŤna ÄŤekat, Ĺľe tomu tak bude pořád. Bayern má podle mÄ› vÄ›tšà šanci na ĂşspÄ›ch neĹľ v pĹ™edchozĂm roÄŤnĂku, zdá se mi, Ĺľe je na tom rychlostnÄ› lĂ©pe.. PĹ™estoĹľe mu budou chybÄ›t dva dobřà hráči, jsem pĹ™esvÄ›dÄŤen, Ĺľe majĂ na to, aby si nÄ›jakĂ© body odvezli. V tomto zápase budu sázet na pohárovou klasiku ACM a to under.
TIP: - under 2,5 gólu, kurz 1,61 (sportingbet), důvěra 5/10 - ACM bez inkasovaného gólu – NE, kurz 1,67, důvěra 3/10 - 2DNB, kurz 3,19 (Betfair), důvěra 2/10
|