16.2.2007 ... 20:45
WALSALL - LINCOLN ... 2,00 - 3,10 - 3,30
17.2.2007 ... 16:00
ACCRINGTON - STOCKPORT ... 2,66 - 3,10 - 2,35
BOSTON - SHREWSBURY ... 2,40 - 3,10 - 2,61
BRISTOL ROVERS - MK DONS ... 2,57 - 3,10 - 2,45
BURY - WYCOMBE ... 2,57 - 3,10 - 2,45
HEREFORD - BARNET ... 2,10 - 3,10 - 3,10
MACCLESFIELD - PETERBOROUGH ... 2,20 - 3,10 - 2,90
MANSFIELD - GRIMSBY ... 1,95 - 3,20 - 3,30
NOTTS COUNTY - ROCHDALE ... 1,77 - 3,30 - 3,75
SWINDON - DARLINGTON ... 1,72 - 3,40 - 3,85
TORQUAY - HARTLEPOOL ... 3,40 - 3,20 - 1,90
18.2.2007 ... 13:00
WREXHAM - CHESTER ... 2,57 - 3,10 - 2,45
kurzy Formula
V piatkovom slagri Walsall-Lincoln,kde prvy hosti stvrteho ponuka na domacich Formula maximum na trhu- 2,00.Vacsina od 1,80 do 1,90 co je podla mna precenenie Walsallu,ktory je sice prvy,ale od idealnej formy ma podla mna daleko...Na druhej strane,Lincoln sa naposledy tazko presadzovali proti Torquay...
Swindon privita Darlington...kurzy v postate do 1,80...hostia maju seriu 7 zapasov bez prehry,nehraju pekne,ale boduju,obrana vynovena,a zda sa,ze su z najhorsieho von...znova si nemyslim,ze by boli domaci az takym favoritom...
Hartlepool idu do Torquay,ich seria bez prehry uz trva 15 zapasov,z toho vyhrali 13
...Kurzy zobrazuju kvalitu,ake momentalne timy maju a v akej forme su...lenze Torquay naposledy nepredali v Lincolne kozu lacno,nova dvojica pri kormudle Lee,Curle usila taktiku,ktora Lincolnu nesedela a ti sa tazko presadzovali,aj ked Torquay od 36.minuty bez vyluceneho Angusa,iba 1-0...Bolo by cudne,keby seria Pools skoncila prave v Torquay...,ale...
MK Dons ,zda sa,caka ovela tazsi zapas...Rovers v poslednych zapasoch nepodrzala obrana.V Grimsby vyhravali v 20.minute 2-0,no prehrali 3-4
V poslednych troch zapasoch v lige dostali 8 golov,ked predtym v dvanastich 9 ...
Zda sa,ze bookies sa rozchadzaju v tom,kto je favoritom tohto zapasu.Formula favorizuje mierne Dons,podobne ako Nike /ako inak ? /,no vacsina naopak Rovers ...bwin ma napriklad na domacich iba 2,35,rovnako Fortuna,b365 2,38 a 2,40 napr doxxbet,expekt,ci GB ... Mam pocit,ze vo Formuli maju tendenciu precenovat Dons.Nedavno im v Rochdale verili jasne najviac na trhu a oni tam dostali 5-0 ...
Iba male odchylnosti mozno najst v zapase Bury-Wycombe ,aj v Boston-Shrewsbury,a ani sa nedivim,tam to moze skoncit hocijako...
Vzhladom na posledne vykony je podla mna neprimerane nizko kurz proti Rochdale.Doma vyprasili Dons 5-0 a vyborny zapas odohrali aj u lidra z Walsallu,kde stratili vyhru az v nastaveni....
Mansfield okolo 2,00 ,no Grimsby zacali byt nebezpecni...
Lakavy je kurz na Stockport...Brankar Hennessey predlzil hostovanie,a odkedy je v brane Stockportu,nedostal v siestich zapasoch gol
Obrana na cele s nim udrzala ciste konto proti Wycombe,Mansfieldu ci Peterborough,a Accrington aj ked trocha prekvapivo vyhral naposledy v Barnet 2-1,je pre mna stale tim o triedu nizsie...nad 2,30 ...lakave...
Bet365 vypisali na Wrexham 2,25,co ma rozosmutnilo,no zachvilu sa Formula vytasila s 2,57
,hned nato nike 2,55 /zasa kurzy velmi podobne ako formula/ a priemer je okolo 2,40 ...mna to neodolatelne laka...Wrexham by mali ist hore,body ziskavaju hlavne doma,aj ked v poslednom case ani tam nie,coho nasledkom je boj o zachranu...a mimoriadne dolezity zapas proti timu,ktory predal svojich dvoch najlepsich strelcov...
A paci sa mi aj kurz na Hereford,Barnetu akoby dochadzal dych,naposledy aj vyluceni Cogan a Hatch ....
HEREFORD - BARNET
Aj ked Hereford nie je zrovna v idealnej forme,naposledy doma prehra so Stockportom 0-2,a minuly vikend odlozeny zapas v Chesteri...no myslim,ze minimalne o trocha su na tom lepsie ako Barnet...Ti po skvelom obdobi v lige trocha stratili dych,4 zapasy v lige bez vyhry,naposledy domaca prehra s Accringtonom 1-2...Vylucenie Hatcha dokazali hostia potrestat 5 minut pred koncom,potom dostal este CK aj Cogan.Obaja budu zajtra chybat,hlavne Cogan asi mrzi...Manazer Fairclough kritizoval svojich hracov za disciplinu,uz 7 vyluceni v tejto sezone,to je dost..
Dalsou vaznou stratou je,ze nebude hrat striker Birchall,co spolu s absenciou Cogana podla mna dost znizuje utocnu silu Barnetu.A kedze zrovna pevnou obranou nevynikaju,caka ich tazky zapas...
Hereford na jesen dostal od Barnetu 0-3,takze maju co vracat a stale poskuluju po play off prieckach...
Uz som to spominal neraz,v januari dost kvalitne doplnenie kadra...byvali hraci,medzi fans mimoriadne oblubeni,do zalohy Ben Smith a striker Guinan.K nim z Tranmere Jennings...Hlavne doma,pred vlastnym publikom sa ocakavaju skvele vykony.V premiere proti Notts to dokazali,trocha sklamali proti Stockportu,no proti tomu to ma teraz tazke kazdy super...
Chybat bude stoper Mkandawire,trest sa mu preniesol,kedze s Chesterom bolo odlozene...na jeho miesto by mal naskocit Beckwith...
Toto rozhodne musim vyskusat...Hereford doma,proti Barnetu,ktoremu podla mna budu chybat v ofenzive dost klucovi hraci,proti Barnetu,ktori zjavne trocha stracaju formu...ak sa priblizia k domacemu vykonu proti Notts,mali by to zmaknut ...Snad sa na mna Barnet nenahneva
,a chapem,ze tentokrat mi zrejme GL nezazela ...
tip : HEREFORD ... 4/10 ... 2,10 bet365