LE HAVRE - AJACCIO 16.2.2007 v 20.00
posl. zápasy Le Havre 5-4-1 (doma celk. 7-3-2)
posl. zápasy Ajaccio 4-2-4 (venku celk. 2-3-6)
vzájemné zápasy:
2.francouzská liga 2006/2007
Ajaccio Le Havre 0:0
Le Havre zaĹľĂvá v poslednĂ dobÄ› dobrĂ© obdobĂ, uĹľ 8 kol po sobÄ› neprohráli. Probudila se i jejich ĂştoÄŤná dvojice Lesage - TraorĂ©, kdyĹľ Lesage mÄ›l zdravotnĂ problĂ©my, ale v minulĂ©m utkánĂ se trefil. Hra Le Havre je mĂsty dost profesorská, ale majĂ solidnÄ› propracovanou defenzĂvu. Jejich problĂ©mem je to, Ĺľe dost ÄŤasto remĂzujĂ a jen jeden manÄŤaft toho zremizoval vĂce - Brest. Pokud by se totiĹľ hráčům Le Havre podaĹ™ilo pĹ™etavit nÄ›kterĂ© zbyteÄŤnĂ© remĂzy se slabĂ˝mi soupeĹ™i, tak by nemuseli tolik bojovat o postupovou pĹ™ĂÄŤku a mohli se hřát na špici tabulky. Doma majĂ solidnĂ bilanci, vyhrát u nich dokázali jen v prvnĂm kole hráči Amiensu a pak ve 14 kole hráči Brestu. I tak silnĂ˝ tĂ˝m jako Metz se musel spokojit s remĂzou. Všichni klĂÄŤovĂ mužà domácĂch jsou ready, chybĂ pouze obránce Baca, ale to nenĂ taková ztráta. NavĂc si myslĂm, Ĺľe dalšà motivacĂ je to, Ĺľe se ÄŤelo tabulky pĹ™iblĂĹľilo nadostĹ™el.
Ajaccio v minulĂ©m kole rozdrtilo Creteil 5:0 a fanoušci si mohli dosytosti zazpĂvat svĂ© korsickĂ© nápÄ›vy. Ajaccio na hĹ™išti jasnÄ› dominovalo a dalo vzpomenout na svĂ© lepšà časy. Jinak je Ajacio velmi nespolehlivĂ˝ tĂ˝m, dokážà pĹ™ekvapivÄ› bodovat, ale takĂ© pĹ™ekvapivÄ› body ztrácet. Ajaccio je takĂ© defenzivnÄ› zaloĹľenĂ˝ tĂ˝m, kterĂ˝ dostává málo branek, venku se jim pĹ™Ăliš nedaĹ™Ă. Jejich absence na prvnĂ pohled vypadajĂ hrozivÄ›, vÄ›tšà ztrátou je však jen pravidelnÄ› hrajĂcĂ obránce Carlos a záloĹľnĂk Chafni
Absence, kterĂ© se mi zatĂm podaĹ™ily zjistit:
Le Havre – Baca (obr. B), Martot (zal. C),
Ajacio – Carlos (obr. B), Chafni (zál. B), Kolar (zal. C), , Rocchi (zal. C), Anzite (zal C)
NevĂm, vÄ›tšina lidĂ asi bude sázet na sĂlu Le Havre a jejich momentálnÄ› dobrou fazĂłnu a já bych do toho šel takĂ©. Ale protoĹľe oba manÄŤafty hrajĂ dobĹ™e zezadu, vaĹľoval jsem i o variantÄ› Underu, ale ten má nižšà kurz neĹľ na domácĂ, takĹľe tipuji jejich vĂ˝hru.
TIP 1, důvěra 5/10, kurz 1,7 (sportingbet)
pozn.: A – klĂÄŤovĂ˝ hráč, B – hráč základu, C – stĹ™ĂdajĂcĂ hráč, D - zbytek
|