Ekvádor - Argentina
Shodou okolnostĂ jsem z nedostatku jinĂ© ÄŤinnosti sledoval na internetu zápasy BolĂvie - Argentina (6:1) a Ekvádor - Paraguay (1:1) - potĹ™eboval jsem si tehdy spravit chuĹĄ po zápase našà fotbalovĂ© reprezentace. A spravil - pĹ™edevšĂm dĂky domácĂm tĂ˝mĹŻm. Oba hrajĂ v horách a oba soupeĹ™e naprosto jasnÄ› pĹ™ehrály. V hvÄ›zdami nabitĂ©m tĂ˝mu Argentiny se Messi ani nerozebÄ›hl, trenĂ©r chodil kolem hĹ™ištÄ› s respirátorem. PĹ™ipomĂnalo to zápas v ringu tÄ›snÄ› pĹ™ed KO. Quito je sice o 800 metrĹŻ nĂĹľ neĹľ La Paz, ale Ekvádor mlel Paraguay ĂşplnÄ› stejnĂ˝m zpĹŻsobem, nedal snad dvacet tutovek a pak (jak uĹľ to tak chodĂ) dostal gĂłl v poslednĂ vteĹ™inÄ›. Ekvádor bojuje s UruguayĂ o poslednĂ postupovĂ© mĂsto, Argentina na nÄ› má pÄ›t bodĹŻ náskok. DosavadnĂ bilance doma/venku: Ekvádor 3-3-1 11:5, Argentina 1-2-3 5:10. Argentina dnes bez Mascherana a Maradona (kterĂ˝ zatĂm s jednĂm z nejlepšĂch tĂ˝mĹŻ svÄ›ta moc slávy neudÄ›lal) signalizuje zmÄ›ny v sestavÄ›. HodnÄ› mÄ› lákal tip HT/FT 1/1 za 5,70 na Expektu (a chtÄ›l jsem se do toho i opĹ™Ăt, moĹľná si budu rvát vlasy
), ale soupeĹ™i v Ekvádoru poloÄŤas vÄ›tšinou vydrĹľĂ, pak jim uĹľ dojde dech. Argentina zas takovĂ˝ velkĂ˝ náskok nemá, moĹľná se k zápasu postavĂ zodpovÄ›dnÄ›ji. Kvalitu na to rozhodnÄ› má, vĂtÄ›zstvĂ by jĂ prakticky zajistilo postup, ale z toho, co jsem vidÄ›l minule, jdu do DNB. Moje fotbalovĂ© tipy ale vycházejĂ opravdu zĹ™Ădka, tak si na to dejte pozor.
Ekvádor - Argentina, tip 1 (0), kurs 2,060 Pinnacle, vklad 5 units
DĂky za pĹ™ipomĂnky a GL