Česká Republika - Malta
Dneska to bude trochu delšà povĂdánĂ. NetvrdĂm, Ĺľe by se na post reprezentaÄŤnĂho trenĂ©ra nedal najĂt vÄ›tšà odbornĂk ÄŤi kvalitnÄ›jšà trenĂ©r, ale jedna vÄ›c se "Franzovi" upĹ™Ăt nedá: je to obrovskĂ˝ nadšenec a má v sobÄ› velkĂ˝ kus bojovnĂka. A odvahy, staÄŤĂ si prohlĂ©dnout pĹ™edpokládanou sestavu :
Grigar - LimberskĂ˝, Brabec, Ĺ imĹŻnek, Kadlec - Fillo, ÄŚernĂ˝ (Kolář), HĂĽbschman (C), Ĺ Ărl - Lafata, Necid
Na prvnĂ pohled moĹľná nic moc, vÄ›tšinou nijak slavnĂ© kluby, vÄ›tšina hráčů je z našà ligy (dva ze Slavie, nikdo ze Sparty !), ale pozor - všichni majĂ jednu spoleÄŤnou vÄ›c: aktuálnÄ› se jim daĹ™Ă. Po tomhle volal celĂ˝ fotbalovĂ˝ národ uĹľ v dobách pana BrĂĽcknera (všechna ÄŤest jeho práci, zasloužà si obrovskĂ© uznánĂ, ale ke konci svĂ© kariĂ©ry u nároďáku uĹľ nedokázal pĹ™ekonat svou náklonnost ke hráčům, kteřà s nĂm vykopali velkĂ© ĂşspÄ›chy). Epizoda s trenĂ©rem Radou byla pak vyĂşstÄ›nĂm neschopnosti (naštÄ›stĂ uĹľ) bĂ˝valĂ©ho fotbalovĂ©ho svazu. NynĂ se tedy (po poslednĂm "kousku" bĂ˝valĂ©ho svazu) dostal ke kormidlu Straka. PravdÄ›podobnÄ› na jeden zápas. MĹŻĹľete namĂtnout - v takovĂ© situaci by podobnĂ˝ tĂ˝m postavil kaĹľdĂ˝, navĂc Franta je známĂ˝ tĂm, Ĺľe umĂ dÄ›lat populárnĂ kroky a snadno dostává veĹ™ejnost na svou stranu. Já se ale na tenhle zápas docela těšĂm, i kdyĹľ je to přátelák, i kdyĹľ podle nÄ›kterĂ˝ch názorĹŻ nastupuje cĂ©ÄŤko, všichni, celĂ˝ tĂ˝m do jednoho má právÄ› dneska moĹľná poslednà šanci ukázat, co v jednom kaĹľdĂ©m je. VÄŤetnÄ› sĂly party, která nám u našich zahraniÄŤnĂch hvÄ›zd v poslednĂ dobÄ› dost chybĂ. A logickĂ˝m vyĂşstÄ›nĂm tĂ©hle pĹ™ĂleĹľitosti je pro mne poctivĂ˝ch 90 minut práce na hĹ™išti. TĂ˝m je hodnÄ› ofenzĂvnĂ, záloha i krajnĂ beci jsou pĹ™Ăslibem pro podporu efektivnĂch Necida s Lafatou. Podle vyjádĹ™enĂ Tomáše HĂĽbschmanna chceme dát rychlĂ˝ gĂłl a pokud se nám to podaĹ™Ă, věřĂm, Ĺľe bychom mohli MaltÄ› pořádnÄ› naloĹľit. MĹŻĹľe to taky bĂ˝t ĂşplnÄ› jinak, ale zkusĂm si vyššà vĂ˝hru v poloÄŤase. Za tyhle kursy a v takovĂ© situaci mi to za pokus urÄŤitÄ› stojĂ. Tyhle tipy mi ale vĹŻbec nevycházejĂ, tak si na to radÄ›ji dejte pozor.
Česká Republika - Malta, tip přesný výsledek v poločase 3:0, kurs 12,50 Unibet, vklad 2 units
Česká Republika - Malta, tip přesný výsledek v poločase 4:0, kurs 34 Sportingbet, vklad 1,5 units
Česká Republika - Malta, tip přesný výsledek v poločase 4:1, kurs 126 Sportingbet, vklad 0,5 units
DĂky za pĹ™ipomĂnky a GL
|