diky za gratulacie, letne tipovanie soccer-u zatial nelutujem
dnes som tu s dalsim tipom, novu temu vsak otvarat nebudem
Atlanta Silverbacks - Portland Timbers 29.06. 00:55
Atlanta Silverbacks
Celkove : 5. miesto ... 4-5-3 18:19 ... 17 bodov
Portland Timbers
Celkove : 3. miesto ... 4-6-5 12:14 ... 18 bodov
Ked som si pozeral rozpis vikendovych zapasov tak ma zaujal program portlandu. V piatok zapas vonku s carolinou a uz nasledujuci den (!!!) dalsi zapas, tentokrat s atlantou. Nech je kvalita timbers akakolvek ale dva zapasy na dvoch roznych miestach proti dvom roznym timom v priebehu 24-och hodin nemozu fyzicky zvladnut. Napadlo ma ze by mohli vypustit prvy zapas a svoj prvy tim postavit proti atlante ale nie je to tak, vcerajsiu carolinu odohrali v silnom zlozeni (prehrali 1:0 ked jediny gol padol uz v 4. minute). Pred zapasom so silverbacks tak ma tim z portlandu dve alternativy - bud budu hrat unaveny hraci a-timu alebo manazer postavi kombinovany tim. V kazdom pripade im vsak pre trest bude chybat dolezity zaloznik tom poltl. Silverbacks v sezone ziskali o jeden bod menej ako timbers, odohrali vsak o 3 zapasy menej. V juni este neprehrali, doma maju slusnu bilanciu 4-2-1, zaujimave vsak je ze v sezone este nedosiahli back-2-back wins - no najvyssi cas to zmenit. V lige silverbacks nastrielali najviac golov, chybaju iba dvaja dlhodobo zraneny hraci, ich sila je na domacom ihrisku a ku tomu poslednych program ich supera. Kurz cez 2.30 na ich vyhru? Ano, berem ! ...
atlanta @ 2.37 (bet365) ... 3 points
GL