Hodim to sem..
Oba dohravane matche sa mi zalubili,takze par slov k nim..
West Ham-Tottenham
Domaci na 10.hostia na 14.mieste, obaja s problemami bodovat, zato problemy strielat goly im nerobi, doma ma WH priemer 1,3 golu na zapas (vstreleneho) a hostia rovnaky vonku.
Obaja sa potykaju s pocetnou marodkou,horsie to je u kohutov, Ledley King, Ricardo Rocha, Anthony Gardner,Benoit Assou-Ekotto,Gareth Bale tito vsetci nenastupia plus otazni su Malbranque a Kaboul.. Domacim uz budu k dispozicii Dean Ashton, Scott Parker, Mark Noble a Hayden Mullins ,stale je mimo Craig Bellamy a Lee Bowyer.U oboch muzstiev sa cakaju vyssie priecky, obaja potrebuju nutne bodovat. Lenze obaja maju docela priepustne obrany, od hosti su horsi uz len Derby a Reading, ale utok je tiez velmi kvalitny..uz sa opakujem,takze nebudem to dalej obkecavat, hram ovar v slusnom kurze. Skusim aj troska netradicny tip a sice ,oba timy skoruju. GL
Tip: Over 2,5 @ 1,93 10bet 4/10 Tip: Oba timy skoruju @ 1,63 Expekt 5/10
Fulham-Blackburn
Oba timy budu bez zavaznejsich absencii. Zatial co Fulhamu sa nedari a z poslednych 9 zapasov ma 6 remiz a iba jedno vitazstvo, Blackburn sa snazi dostat sa na priecky zarucujuce pohar Uefa.Minule kolo prehra s Man.U , sice dobry vykon,ale na body to nestacilo,predtym remizka doma s Liverpoolom, oba matche kvalitne vykony, pred tymito zapasmi 4 vyhry v rade a to sa radia Live a MU k aspirantom na titul. Blackburn je v solidnej forme,ktoru by mal na ihrisku trapiaceho sa Fulhamu potvrdit. Vo forme je Benni McCarthy,ktory uz nastrielal 6 golov a je vynikajuco podporovany Santa Cruzom a Davidom Bentleym,ktori maju dokopy tiez uz 8 golov.
Tip: Blackburn @ 2,45 Doxxbet 5/10
|