Tajemstvà to nenà žádné:
Prověřoval jsem tÄ›ch kategoriĂ vĂc (vĹľdy ve smyslu toho, Ĺľe jeden z tĂ˝mĹŻ je Top tĂ˝m v danĂ© lize) a tyhle vyšly nejzajĂmavÄ›ji. Je to dĂky kursĹŻm: handicapová remĂza se pohybuje kolem 3,50 , pĹ™esnĂ˝ vĂ˝sledek 2:1 kolem 8,50 a HT/FT 1/2 kolem 25 (coĹľ samozĹ™ejmÄ› staÄŤĂ jednou za sezĂłnu "na vraceÄŤku", ale to je spĂš loterijnĂ tip, i kdyĹľ právÄ› napĹ™. Real zaÄŤĂná hrát aĹľ ve 2.poloÄŤasu) - oproti tomu "ÄŤistá jedniÄŤka" je za 1,2. Jako pĹ™Ăklad toho, jak statistika pomáhá, mohu uvĂ©st to, Ĺľe jsem si myslel, Ĺľa nejzajĂmavÄ›ji vyjde tip HT/FT X/1, kterĂ˝ jsem pomÄ›rnÄ› dlouho (a nikterak ĂşspěšnÄ›) sázel. KdyĹľ jsem zjistil, Ĺľe jedinĂ© dva "profitujĂcĂ" tĂ˝my v tĂ©to kategorii jsou Liverpool a Sparta, spadla mi ÄŤelist
ZabĂ˝vat jsem se tĂm zaÄŤal proto, Ĺľe se snaĹľĂm hledat kursy s hodnotou. NÄ›jak se mi nechtÄ›lo věřit, Ĺľe by ta skuteÄŤnost, Ĺľe tĂ˝m vyhraje 75% a vĂc zápasĹŻ v sezĂłnÄ›, nešla nÄ›jak zhodnotit. A tohle by mohla bĂ˝t cesta, jak takovĂ© tipy najĂt, aniĹľ bych musel dopodrobna pronikat do tajĹŻ jednotlivĂ˝ch lig. Na to padne hodnÄ› ÄŤasu a i kdyĹľ mne sázenĂ bavĂ, chtÄ›l bych se obÄŤas vÄ›novat i něčemu jinĂ©mu
Pozn. Ze statistik jsem vynechal poslednĂ 4 kola, kdy uĹľ fotbal ani jinĂ© sporty nesázĂm (a doporuÄŤuji to i všem ostatnĂm).
GL