Polská Extraklasa pokračuje zápasmi jedenásteho kola. Keďže zajtra je v Poľsku obrovský sviatok a celá krajina bude hore nohami, liga bude rozdelená na polovicu dnes sa odohrajú štyri zápasy a v nedeľu zvyšné štyri.
Arka Gdynia – Polonia Varšava ...tip under 2,5 kurz 1,95 betsafe ... tip remĂza kurz 3,5 betfair 0:1FT under tip OK, remiza KO
Domáca Arka, ktorá sa ocitla vo vĂ˝sledkovej krĂze privĂta na svojom štadiĂłne neÄŤakanĂ©ho lĂdra Poloniu. KĂ˝m domáci prehrali štyri zápasy v rade a razom sa v tabuÄľke zosunuli z vrchnĂ˝ch prieÄŤok aĹľ na desiate miesto hostia sa celkom nenápadne vyšphali na ÄŤelo tabuÄľky a vyhrievajĂş sa na vĂ˝slnĂ. Arka si nepripúšťa piatu prehru v rade, pred vlastnĂ˝mi divákmi sĂş odhodlanĂ zabojovaĹĄ a nikto nepochybuje o tom, Ĺľe na trávniku bude hosĹĄom horĂşco. Do zostavy Arky sa vracia najlepšà hráč Zakrzewski, stále však majĂş viacerĂ˝ch zranenĂ˝ch hráčov, medzi nimi troch s ambĂciami nastĂşpiĹĄ v základnej zostave. Polonia mala v týždni zápas v pohári, ktorĂ˝ Ăşspešne zvládla a prichádza do Gdyne s cieÄľom neprehraĹĄ. HosĹĄom budĂş chĂ˝baĹĄ dvaja hráči, v nadupanej zostave by však nemal byĹĄ veÄľkĂ˝ problĂ©m ich nahradiĹĄ. S remĂzou by nakoniec mohli byĹĄ spokojnĂ všetci.
Piast Gliwice – Polonia Bytom.... tip padne červená karta áno kurz 3,7 fortuna 1:0FT tip KO
Zápas hranĂ˝ vo Wodzislawe je bez favorita. Priznám sa neprekvapil by ma Ĺľiadny vĂ˝sledok. Piast si zakladá svoju hru na pevnej defenzĂve, Polonia skĂ´r na Ăştoku, keÄŹ sĂş schopnĂ streliĹĄ gĂłl takmer kaĹľdĂ©mu, vzadu im to však dosĹĄ škrĂpe. Bude to šesĹĄbodovĂ˝ zápas, pretoĹľe oba tĂmy sa povaĹľujĂş za adeptov v boji o záchranu, predpokladám iskrenie na trávniku. Hráčom Bytomu vedia ÄŤasto uletieĹĄ nervy a dohrávajĂş oslabenĂ, preto som zvolil v tomto zápase tip na ÄŤervenĂş kartu.
[size=150][color=yellow]Lech PoznaĹ
|