Norimberk - Bayern Mnichov
02.02.07 20:30
Aby jsem se pĹ™iznal, tak na tenhle zápas se mooooc těšĂm a budu rozhodnÄ› pĹ™ilepenĂ˝ na plátnÄ› v našem báááru
Ale teď k zápasu..
Ač je Magath zajisté velmi slušným trenérem (což asi dokázal v Hamburgu a Frankfurtu) moc jsem ho nemusel a dle mě to táhlo Bayern dolů (jen můj názor).
K tĂ˝mu pĹľicházĂ Hitzfeld a ten jiĹľ dobĹ™e zná Bayern a já osobnÄ› vĂtám jeho nagaĹľovánĂ, jelikoĹľ je znám svou taktikou a hlavnÄ› preferuje rozestavenĂ 4-4-2, co si pamatuju tak v tomhle rozestavenĂ Bayern nikdy nehrál celĂ˝ zápas, ale dynamicky pĹ™echázeli do rozestavenĂ 3-5-2 a tĂm zaskoÄŤili ÄŤasto soupeĹ™e. KdyĹľ pĹŻsobil u Bayernu Hitzfeld, hodnÄ› sázel na jednoho muĹľe a tĂm byl Salihamidzic, moĹľná bych ho oznaÄŤil jako key playera za nadvlády Hitzfelda. Salihamidzic totiĹľ tahal Ăştoky Bayernu pĹ™es kĹ™Ădla a to je jako dÄ›lanĂ© pro dvojici Makaay/Pizarro (i proto pĹ™edpokládám, Ĺľe Pizarro dostane pĹ™ednost pĹ™ed Podolskim).
Z mĂ©ho pohledu jsou pryÄŤ ÄŤasy, kdy hrával za Bayern Effenberg (kterĂ©mu já Ĺ™Ăkám pan hráč). TeÄŹ by se dalo Ĺ™Ăct, Ĺľe jeho “práci” pĹ™ebral Schweinsteiger, ale spousty hry pod Magathem leĹľelo na nÄ›m. Tohle by se asi mÄ›lo zmÄ›nit a věřĂm tomu, Ĺľe Hitzfeld dnes opÄ›t pĹ™ekvapĂ Norimberk s hrou po kĹ™Ădlech, kterou bude dirigovat Salihamidzic. V záloze se tak uvolnĂ proctor pro Schweinsteiger, ale tĹ™eba i pro PodolskĂ©ho, kterĂ˝ by mohl podporovat Ăştok (NevĂm jak je to s jeho startem, ale nenĂ v start 11, co jsem ÄŤetl).
Já osobnÄ› věřĂm v to, Ĺľe Bayern teÄŹ mĹŻĹľe jĂt nahoru pod taktikem Hitzfeldem a je to jedinÄ› dobĹ™e, Ĺľe pĹ™evzal tĂ˝m..
V Ăşvahu pĹ™ipadá hrát vĂ˝hru Bayernu nebo over 2.5, kterĂ˝ si myslĂm, Ĺľe je taky velmi reálnĂ˝, jelikoĹľ obÄ› strany majĂ silnĂ© off. ZbranÄ› v sestavách a věřĂm, Ĺľe se probudĂ po nezdaĹ™enĂ˝ch poslednĂch zápasech. VidÄ›l jsem jen nÄ›kolikaminutovĂ© šoty a Norimberk proti Stuttgart hrál famĂłznÄ›, s M'gladbachem se stĹ™eleckĂ˝ prach zasekl, ale i tak byli lepšĂm tĂ˝mem a psalo se, Ĺľe si zaslouĹľili vyhrát. MyslĂm si, Ĺľe proti Bayernu nepotĹ™ebujou ani nejmenšà motivaci, protoĹľe pĹ™ecejen jde o derby..
Bayern pod Hitzfeldem neÄŤeká nic jednoduchĂ©ho, jelikoĹľ ztráta na prvnĂ flek je docela velká. Proti Bochumi Bayern ztratil body a to mĹŻĹľe v koneÄŤnĂ©m souÄŤtu chybÄ›t, ale hernÄ› to nebylo aĹľ tak zlĂ©, jenĹľe nepromÄ›nili kupu šancĂ. RozhodnÄ› byli aktivnĂ a vyhrát si zaslouĹľili. V záloze by tedy dnes Bayern mohl mĂt navrch, jelikoĹľ tam má velmi kreativnĂ playery a zmĂnÄ›nĂ©ho Salihamidzice od kterĂ©ho ÄŤekám ÄŤastĂ© vĂ˝pady po kĹ™Ădle.
Kdyb se hrálo naopak v Mnichově, tak by mě ani nenapadl over 2.5, ale takto se mi to zdá jako zchůdná možnost, jelikož oba týmy majà přecejen kvalitnějšà útok nad obranou..
Původně jsem zvažoval over 2 s návratem vkladu při dvou brankách, ale ten jsem nikde nenašel
Předpokládané sestavy:
Norimberk: Schafer - Reinhardt, Wolf, Nikl, Pinola - Galasek, Mnari - Gresko - Vittek, Schroth, Sajenko
Bayern: Kahn - Sagnol, Lucio, van Buyten, Lahm - Salihamidzic, Hargreaves, van Bommel, Schweinsteiger - Makaay, Pizarro (Podolski)
Tip Over 2.5 k. 1.91(10bet) 3/10